Scones...

Jag har så lust på färska scones med jordgubbssylt ifrån Åpent Bageri... Vi får se om jag hamnar där efter jordemor, det beror på hur lång tid det tar. Tänkte inte köra hem emellan bebischeck och dagis, det är för jobbigt. E tjatar om att jag måste sova på morgonen men jag kan inte, mina tankar snurrar och då jag har to dos har jag svårt att slappna av. Men imorgon får nog E köra Elian till dagis tror jag så jag kan sova.

Nu ska jag sminka mig lite sen åka iväg, hoppas ni njuter dagen och är sanna mot er själva!

Kommentarer
Postat av: Sarah T

Hej!!

Ville bara peppa dig till att inte ta till dig kritik. Avundsjuka skulle jag vilja kalla det.

Lycka till idag =)

2008-09-22 @ 11:58:38
Postat av: Jeanette

Litet råd J från ngn som är lite äldre!s

Radera alla de elaka/dumma kommentarerna som kommer in det är inte värt att lägga energi på dem.

Och behåll barnets kön som er "hemlighet" tids nog får vi andra se vem som gömmer sig i din mage.

Det är mysigt att läsa din blogg.

Försök att inte känna dig stressad av alla dina "to-do" utan försök att njuta dagen.

Det är supersvårt men jag försöker själv varenda dag och kanske kanske kan man snart njuta och koppla av.

Sköt om dig!

Kram

Jeanette

2008-09-22 @ 12:09:25
Postat av: Josefine,Blekinge

Samma här: alla säger att man ska passa på att sova då bebisen sover, men då finns det ju 1000 andra saker jag vill göra! (Som att sitta här och läsa din blogg tex.!) : )



Vad gäller att plugga är det aldrig för sent! Jag fick avbryta mina studier 2001 pga. whiplashskada, men tog examen (inom ett HELT annat ämne) 2007. Har sedan jobbat kvar på ett jobb som jag är överkvalificerad för tills jag blev mammaledig i våras. Idag ringde de och vill träffa mig för intervju för ett jobb som motsvarar min utbildning och som jag SÅ gärna vill ha! Men: sonen är 4,5 månader och jag ammar ännu... Självklart prioriterar jag sonen, men vill samtidigt gärna ta chansen om jag skulle få jobbet, känns tufft att tacka nej till ett jobb som jag kämpat i flera år för att få. : (



Nu ska jag sluta min långa kommentar för denna gången & önska dig stort lycka till hos BM idag!

2008-09-22 @ 12:12:00
Postat av: Nitania

Vilken mysig blogg det här verkar vara!

2008-09-22 @ 12:40:13
URL: http://nitania.blogg.se/
Postat av: Nina.

ååååh scones är såååå gott :)

2008-09-22 @ 12:41:11
URL: http://totalflopp.blogg.se/
Postat av: Mikaela

2008-09-22 @ 12:53:49
Postat av: Anonym

Hejsan Josefine! Vill bara säga att din blogg e fantastisk!! Har en liten fråga till dig din underbara krona som du hade på ditt bröllop vart köper man sådana? hoppas på svar, och hoppas vi får reda på könet, jag längtar tills min lilla tjej kommer ut i december :Dkram

2008-09-22 @ 12:55:22
Postat av: Anonym

tycker det är synd att negativa avundsjuka människor ska trycka ner någon och förstöra en bra blogg. hoppas inte du tar åt dig av deras skitsnack och kör ditt race istället.



2008-09-22 @ 12:55:49
Postat av: mikaela R

Jag skrev det sista inlägget min dator strular lite med mig :)

2008-09-22 @ 12:56:04
Postat av: Mikaela R

Jag menar att jag skrev frågan(inlägget) om din krona som du hade på ditt bröllop- som sagt min dator bråkar idag, hoppas d får en fin dag hos jordemor,kram :) /mikaela

2008-09-22 @ 12:57:28
Postat av: Amelie

Var är de avundsjuka och elaka kommentarerna då?

Är de raderade?

Jag har suttit och letat men hittade bara någon enstaka kommentar som var lite konstig.

2008-09-22 @ 13:02:33
Postat av: Emma

jag hittar inte heller några elaka kommentarer, bara såna som spekulerar om bebis kön? men inte kan det vara anledningen =)?

2008-09-22 @ 13:08:36
Postat av: Lily

Hursomhelst alla människor som läder bloggar....så är det ju det som är kul med en blogg att läsa och få inblick i någon annans vardag - som en dagbok - sedan väljer man ju själv var man skall dra gränsen.Men jag tycker att opersonliga bloggar utan bilder är sååå långtråkiga............Tyvärr finns ingen ände för internet (fler och fler läsare) och med anonymiteten som sköld så ökar såklart antalet dumma kommentater - Jättetrist !!! Det finns så många bittra onda människor - Oh om man bara kunde hjälpa dom att bli lite lyckligare och inte hysa agg och vilja ont för andra - Suck :(((

2008-09-22 @ 13:33:19
Postat av: Lily

Kanske man skulle läsa lite läder bloggar (och bli lyckligare ;)))

2008-09-22 @ 13:34:39
Postat av: Jenny

Kommentarerna är väl knappast elaka, men visst är det tråkigt att någon skriver om könet när du uppenbarligen inte vill skriva om det än. Men tänk på en sak, du ger ju dessa personer precis det de vill ha, en reaktion från dig och en massa snuttinutt kommentarer från andra läsare. Allt bidrar bara ännu mer till dramat! Strunta i dem istället!

2008-09-22 @ 13:55:57
Postat av: Josefine

Jag har inte kvar alla kommentarer och tro mig jag tar ofta inte åt mig och struntar i dem osv men jag känner att jag vill säga ifrån och bestämma stämningen här inne. Att mobba på internet är inte OK. Bebiskön är inte elaka kommentarer men visst kan det bli tröttsamt då folk låtsas veta... Bara onödigt!

kram till er som är goda!

2008-09-22 @ 13:58:55
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: E

Hej har frågat förut men undrar, du har ju skrivit att bugaboo är den bästa vagnen du vet, men vad jag kan se i din blogg så har du haft emmaljunga till prinsen? Vad är det för bugaboo du tänker använda till nästa barn? Har hört att en del är farliga?! För barnen... Jag bara undrar om du haft bugaboo förut för det verkar så på dig i din blogg... Skriver som de flesta andra fortsätt blogga så länge du vill det och får något ut av det. Men ta inte åt dig när du gnäller och sedan får lite neg. kommentarer, för så är det här i livet lilla Josefine. Du glamoruserar livet som mamma och gravid, Är det verkligen så glamoröst? Det sticker i ögonen på folk.. Hoppas Din dag blir lika bra som min.. KRAM E

2008-09-22 @ 13:59:10
Postat av: Josefine

Jag har haft Bugaboo till Elian och jag älskar den. Varför skulle den vara farlig för barnet? Det finns många rön om nästan alla vagnar men personligen är jag glad att jag upptäckte BB då Elian fortsatt var stor nog att åka den för den var supermysig att ha då han satt mot mig, lätt att köra och smart då man kan tvätta hela vagnen. Varukorgen är rymlig och vagnen är snygg. Tycker jag! Sen var Elian snabbt för lång för vagnen så jag rekommenderar att man kör den ifrån bebistiden så får man mest ut av den. Den har ett bra andrahandsvärde vilket är positivt!



Jag tycker att graviditeterna har varit skitjobbiga men helt fantastiska så slutsatsen blir: UNDERBARA då min mage växt, gett liv och jag har fått en frisk son och väntar nu en till.. Att vara Mamma är tufft för att man får lite sömn, man måste hela tiden vara konsekvent och närvanande men all kärlek och glädje Mammalivet ger mig kunde INGET annat ha gett mig. Jag och E lever som föräldrar tillsammans och jag är lycklig över min livssituation. Glamouröst på sitt vis och jag överdriver sällan i bloggen, snarare tvärtom då jag märker reaktionerna. Jag tror att alla mammor kan skriva under på den kärlek man känner till sitt barn och då jag skriver om det så sticker det kanke i ögonen, men det struntar jag i. Jag ÄLSKAR att vara Mamma!



2008-09-22 @ 14:05:11
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Frida H

Hej!



Jag förstår hur du menar, man har så mycket kärlek för sitt barn så man vill inget annat än sprida ut den till hela världen! Min dotter på 5 år, är min största glädjekälla, och jag kan inte vara lyckligare, förutom den dag jag får gåvan att ge henne ett syskon. Tycker inte du behöver rättfärdiga dig alls, men förstår att du vill ha rätsida på ett o annat. Hoppas du har en bra dag, vila damen, när du kan. Kramar, Frida!

2008-09-22 @ 14:21:10
Postat av: Vera STHLM

Du vill nog bara få höra hur vacker och fin du är.

Du har sådant stort bekräftelsebehov. Ytan är så viktig för dig.

Våga ta kritik för tusan.

2008-09-22 @ 14:30:40
Postat av: Josefine

Vera STHLM eller vad du heter: Jag ser att du ägnat större delen av dagen till elaka kommentarer. Undrar verkligen vem du är då jag ser din ipadress och att du försöker vara många olika personer =) Hoppas du kan se framåt och leva lyckligt och sluta störa dig på mig. Se på ditt liv, trivs du på jobbet? Är du väldigt missunnsam? Det drabbar bara dig själv om du skriver elakheter. Jag tar gärna kritik men skriver inte en blogg för att få elaka påhopp. Dessutom beöver du inte läsa, jag spärrar din ip om du inte lägger ned nu. Låter ovanstående kommentar stå men har raderat resten då de är FÖRTAL!

2008-09-22 @ 14:33:56
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: E

Oki letade lite och kom fram till att det var frogen som kan vara farlig för barnet det var nått förstod inte riktigt och därför har de slutat sälja den i sverige.. Tittade runt ( i din blogg) och såg bara emmaljunga, jag menade inget illa utan bara undrade!! Jag själv tycker nämligen emmaljunga är bäst!!Den sitter också barnet emot en kan tvätta hela vagnen och jättebra att köra! Lätt samtidigt som man kan ta den på en skogsrunda om man har de hjulena vi har. (Sportchassit)Jag har själv ett barn han är 7 månader, (igår). Och jag tror som jag skrev att många som skriver elaka kommentarer till dig tycker att du är lite too much, JAG tycker inte det.. men andra säkert. Det är inte alla som kan bara klicka hem lite snygga kläder på ett nafs från internet och sedan nästa dag handla liite till sen nästa dag en hel hög med kläder.. Förstår du vart jag vill komma med allt?! Vi har det som ni, vi lever ihop, har STOR villa Enligt mig, skulle kunna få in 4-5 kids ( på 250kvm), och ändå ha space kvar, +ett hus i thailand,2 fina bilar, bra jobb, massa familj och vänner som bryr sig. Men vi är väldigt nere på jorden. Jag tror en del blir sura på hur du gärna skriver till "överklassen" och gärna skriver ut hur mycket ni kan köpa och göra (som kostar pengar)... Vi har också en del avundsjuka blickar det märks, och på så sätt blir folk elaka istället för att säga: ÅH Vad bra ni har det!! AVUNDSJUKA!! Som förut hoppas din dag blir lika fin som min!! KRAM E

2008-09-22 @ 15:11:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0