Ull!

Nu ska jag kila och hämta världens goaste Prins på dagis! Jag beklagar att jag fortfarande ligger efter med mail, men snart är jag ikapp igen. Tänkte bara erbjuda mig att hjälpa er som vill shoppa ull här. Eftersom jag ifjol försökte beställa till Sverige åt en väninna och det ej fungerade så gjorde jag så att jag beställde den hem till mig ( ulldressen) så skickade jag den vidare. Eftersom ull är SÅ bra, det kyler i värme och värmer i kyla och har hållit Elian varm ALLA dagar då han sovit ute i påsen hemma och på dagis så rekommenderar jag denna ulldress starkt franför fleecedressen. POP har ju SÅ fina men Elian blev alltid klibbigt varm i dem och speciellt med påse. Men det är ju bra om man har barnet i sele i stark vind.Babydressen med huva och knappar.
Mössan är också ull.


Skrutten har växt så snabbt!
Här skolas han in på dagis.


Dålig bild men ulldressen med dragkedja utan huva för större barn.
Detta var kvällen vi flyttade in!


Så vill ni shoppa maila mig, sätt in pengar ( vi räknar om nok=svkr + frakt och så hjälper jag till. Dock senast fredag så jag hinner göra en beställning och slipper springa på posten varje dag. Obs! Ingen sponsring är inblandad här, jag är bara så glad i ull åt barnen!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Mer ull åt barnen! Haha... Ny affärsidé där eller? Känns som att svenskar inte är ute lika mkt som norska barn, så jag hoppar ullen. Håller mig till Pop, ttycker de är suveräna.

2008-09-03 @ 14:54:07
Postat av: Maria

Oj vad Elian har växt..var ju en liten pluttis på bilderna,nu är han ju stora killen:)

2008-09-03 @ 15:12:42
Postat av: Mode med Maria

Åh så fina bilder! :)

2008-09-03 @ 16:46:53
URL: http://www.na.se/meny/blogg/index.asp?mb=67
Postat av: Sara - Dagens Positiva

Man ser verkligen hur stor han har blivit när man tittar på bilderna!

2008-09-03 @ 18:00:40
URL: http://dagenspositivaste.blogspot.com
Postat av: Sophie Chrystall

Gud vad stor han har blivit :) så söt. Det är verkligen helt fantastiskt att få följa med din och din familjs vardag, du verkar ha ett så stort hjärta och det smittar av sig. Grattis till ert fina bröllop och att ni äntligen är Fru och Man :) Jag kollar in här varje dag och längtar så tills jag och min drömprins blir fru och man samt bildar familj :) Ha en underbar kväll! / Sophie ♥

2008-09-03 @ 18:32:37
URL: http://sophiechrystall.blogg.se/
Postat av: SaraMira

Du är ju bara för gooo!! :o) så snäll.

2008-09-03 @ 20:22:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0