FINT!


Här låg Ellisen och skrattade lite innan vi gick ut.
Sen då vi satt ute och hon ammade gallskrek hon till och kräktes över HELA oss bägge två så vi fick byta om och sen somnade hon gott i vagnen. Idag har hon verkligen sovit massor.


Jag böäddrade återigen Kamille Mor & Barn och är så stolt över AnnaStinas härliga sidor. Denna prinssidan tror jag är efterlängtad då det oftast i motsvarighet till prinsesseting oftast är pirater eller dödskallar = inte lika mysigt!



Kul att se både Elians härliga ulldress som jag skrivit så mycket om samt hans söta prinstofflor i skinn ( båda ifrån Nostebarn.no)
i tidningen!


Jätteduktig har du varit gumman och dina sidor är absolut de BÄSTA!
Jag lärde känna AnnaStina via barselgruppen ( Mammagruppen) och sen dess har vi umgåtts.


Kommentarer
Postat av: Viktoria ♥

Ja det är roligt att Anna-Stina fick till ett kollage med prins saker, som du skrev oftast är det pirater eller dödskallar. Får vi en liten pojke vill vi göra hans rum till ett riktigt prins rum och blir det en flicka blir det självklart väldigt rosa och mysigt :) Kram

2009-04-17 @ 20:21:07
URL: http://enprinsessa.blogspot.com/
Postat av: vintageretroprinsessa

Kul med eko sida :)

Älskar verkligen ull kläder det ultimata :)

Perfekt för barn som har atopiskt eksem oxå :)



vill oxå läsa i tidningen :))))



Massa kramar





Hoppas att bion var toppen :)

2009-04-17 @ 21:48:27
URL: http://www.bambii.blogg
Postat av: Malin

Hej Josephine!



jag är en tjej på 15 (16 om en månad) som fullkomligt älskar din blogg, väljer den framför storbloggare såsom blondinbella! alla andra som klagar på dig är bara avundsjuka och du har en enormt snygg klädstil! då jag ser din dagens outfit blir jag så glad, du klär dig bra och varierar kläder! love it :) sen så är du nog den sötaste av dom alla, du är en underbar mamma och fru (var jag tror) du verkar så väl ha hand om Ella och Elian och en sån mamma är värd allt i världen, 1000 kilo guld till dig Josephine! dina barn kommer sen kunna läsa om deras uppväxt och hur väl du tagit hand om dom, då kommer dom förstå vilken underbar mamma dom har och pappa också! jag föler din blogg dag efter dag och hoppas dom föralltid bloggar! och ett plus är ju att du har dom absolut sötaste barnen! du är inte alls tantig utan du är en "undomlig/vuxen" mamma! inte som alla andra med tråkiga kläder och så vidare!



GO tjejen, GO! och hälsa hela familjen! :)



goa kramar från malin och soliga sverige! :D

2009-04-18 @ 10:44:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0