Lovely lunch

Man kan absolut bli piggare av en skön lugn promenad i solen med världens goaste tjej i vagnen och hennes Mormor i telefonen, dagliga samtal är ett måste nu då jag är Mammaledig ;-)

Jag fick stående amma Ella så att hon kunde falla i ro men det gick så fint så då hon är så snabb att äta. Nu sover hon skönt i vagnen och jag har ätit en god lunch och installerat min rosa fina lilla vän som kommer hänga med oss varje dag!



Nu ska jag handla dagens dinner och hem och fixa innan killlarna kommer. Jag tror vi grillar idag igen så en stor god sallad är ett måste.

Ha en FAB onsdag alla glada!!

Ps. Ikväll är min plan att dela med mig av lite restips då man reser med små barn.  Vi har ju som ni vet nu rest med båda två flyg och tåg så något ska jag kunna bidra med som nybliven tvåbarnsmor ;-)

Kommentarer
Postat av: erics mamma

Låter som en härlig dag! Vädret är verkligen underbart nu. Spännande med restips. Vi ska själva resa för första gången med vår Eric till Grekland, om ca en månad. LÄNGTAR!!! Ha en mysig grillkväll. Vi grillar i princip varje kväll nu. Kramar M

2009-04-22 @ 14:14:39
URL: http://www.lill-buddha.blogspot.com
Postat av: Emma

Låter som en härlig promenix:)

ska snart ut med pojkarna när de vaknar.. fast här e de ruggit kalt i dag=(

kram Emma

2009-04-22 @ 14:29:38
URL: http://sylvenemma.blogg
Postat av: Malin Kat

det känns mer som en innegrej att man måste blogga så fort man går utanför dörren än en nödvändig grej. tycker det blir överdrivet att man inte kan vänta till man kommer hem. coolt? not.

2009-04-22 @ 22:48:32
URL: http://malinkatl.blogg.se/
Postat av: Josefine

erics mamma: så HÄRLIGT! NJUT! Kram



Emma: Skickar värme till er!



Malin Kat: för mig handlar det om en vana samt att jag har lättare att blogg då jag tex äter lunch och Ella sover än hemma där det alltid sker massor =)



2009-04-23 @ 09:43:44
URL: http://www.prinsessansdagbok.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0