Skateboardpremiär

Oj så sent Elian kom i säng ikväll! Ljuset ute luras så man glömmer tiden men nu är lägger E honom och jag matar en nyvaken sockerbit.

Det behövdes städas härhemma idag, verkligen städas... Men jag körde en fuskstädning med dammsugning och inget mer. Vi har aldrig riktigt rent känns det som oavsett hur vi gör ;-) Barnleksaker drar ju runt en del och vagnarna som alltid står i vår minihall. Men nu är det okej rent och jag kan tända ljus och mysa ikväll! E ska byta däck och lämna tillbaka lite flyttlådor som vi lånat.



Här är Ella i vagnen idag!
Hon låg i en mysig ullpåse med huva + armar som jag köpte på julemarknad.



Innan prommis behövde jag verkligen en latte, tröttaste i stan kände jag mig men efter prommisen fick jag ny energi!
Solen kikade ofta fram och vädret var riktigt vårskönt idag.



Jag åt en snabb lunch i solen innan dagis och det är perfekt att lägga sina blader i vagnen då man sällan hinner läsa hemma ( jag glömmer bort och prioriterar annat då jag har tiden..). Men sover bebis kan man slå två ( tre!) flugor i en smäll, vila, äta och läsa.



LOVELY!


Sen startade projekt hämta Elian...

Jag skyndade med andan i halsen uppför långa backen till dagis men det var mer poppis att leka ute än att åka med mig hem. Jag frestade med de annars så populära attraktionerna buss eller t-bana ( han fick välja!) men nej då... "Leka litt till" skrek han om och om igen och jag hade inget planerat i eftermiddag så varför inte? Ella sov och jag hann prata med fröken en stund vilket ofta är svårt om Elian direkt vill ta mig i handen och åka buss som han alltid annars ÄLSKAR!


Tillslut gick han med på att parkera bilarna i sandlådan och åka "skateboard". Vi invigde hans ståbräda och han tyckte det var så kul att han skrattade hela vägen till t-banan. Vi mötte sen E på hans jobb och åkte hem.

Ps. Jag har också en riktig fuldag idag med mina utslag ( efter knåpande i ansiktet efter allt påskgodis) men så är ju livet! En härligt fräknig vårlook önskar jag mig nu.

Note to self: Köpa SAND till Elians fina röda sandlåda som bara stått i garaget sen i höst.

Kommentarer
Postat av: Isabella&Minnas pappa

En sån ståbräda har vi oxå men Isabella tyckte bara att var kul en kort stund. Nu har vi en syskonvagn istället! Ha en härlig kväll;)

2009-04-15 @ 20:24:09
URL: http://alskadeisabella.blogspot.com/
Postat av: Josefine

Ja vi kommer bara varva med denna, syskonvagn är SÅ skönt! Kram till er och ha en härlig kväll ni också.

2009-04-15 @ 20:35:43
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: vintageretroprinsessa

Nämen vilken söt liten lavendel tjej som låg i vagnen och har det mysigt :)

Lika söt som alltid :)





Ha det finast

2009-04-15 @ 21:26:06
URL: http://www.bambii.blogg
Postat av: Malin

Har du inte hört vad man säger?



"Att städa när man har småbarn, är som att skotta när det snöar"



Min kära vän har det skrivet på en magnet på sitt kylskåp. Stämmer ganska bra tror jag. Jobbar på förskola, men har inga egna barn. Men jag misstänker att det är så :)



Godnatt!

2009-04-15 @ 22:10:25
URL: http://monroesliv.blogg.se/
Postat av: Anna m V & E

s skulle precis säga exakt det Malin skrev - jag köpte den magneten till en kompis som fick fyra barn under 4,5 års tid..... Även om jag "bara" har två stycken så minns jag småbarnsåren (de är 6 och snart 8) som den period när vi hade det som skitigast och renast - samtidigt. Konstigt men sant, man skurade konstant och ändå så var det alltid "skitigt" - att dyka ner under köksbordet efter varje måltid med en trasa var en självklarhet som vi idag slipper L Och smulor var det överallt - jämt, det löser man med att ha inneskor så slipper man känna eländet.... Damsugaren stod framme för jämnan - ingen idé att ställa undan den..... det är bara att acceptera, blunda och veta att det bara varar ett par år....

2009-04-16 @ 08:10:29
Postat av: Miss0 - svensk tjej i Oslo

Oh ja, jag vet mkt väl hur spännande t bane är för barnen. När vi ska på tur på barnhage så lockar t bane mer än allt annat ;)

Men kul att han verkar trivas på barnhagen iallafall! ;)



Ha det fint!



//Sanna

2009-04-16 @ 22:52:45
URL: http://miss0.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0