Myslunch i solen


Vi hade en jättemysig lunch idag jag och söta AnnaStina! Det var som jag skrev riktig sommarhetta och ingen vind där vi satt så man skulle haft bikini ( or not ;-))

Ella vaknade tyvärr precis innan vi kom fram av en polisbil som hon alltid annars sover igenom men hon ville väl inte missa en tjejlunch. Jag ammade, vagnade och försökte få vagnen att stå i skuggan och tillslut somnade hon. Men idag har hon varit mycket vaken vilket antingen tyder på att hon växer snabbt och vill vara mer med eller så är hon inne i nya rutiner nu för hon har ändrat blöjrutiner på samma gång. Time will tell!


Hej hej, se så stor jag blivit sen sist!
Ella har på sig kläder ifrån MeMini.
Den varma dressen åkte snabbt av sen hade hon body, ullsockar, body och HelloKittytunikan + mössa. Filt räckte gott och väl.



Vi fick fina försenade presenter, vi har ju redan fått massa fint men Johanna skulle egentligen ge Ella dessa var tanken.
Men sjukdomar, resor och dålig timing har gjort så att vi inte fått till de där dejterna med alla barn som vi tänkt ;-)
TACK snälla, ni är så goda!


Här hade jag och Elian fått en egen plats, eller egentligen varsitt säte mittemot varandra men då Ella somnade efter amning skuttade han upp i min famn och vi sjöng sånger.


Nu försöker E lägga Ella och jag ska skriva om vårt mysiga middagsbesök!
Sen är det Ungkarlen 20 vs 40. Jag såg honom på Aker Brygge i söndags, alltid kul att se någon man känner igen. Han var lika brun som på tv ;-)

Kommentarer
Postat av: Hemma hos Katta

Vilka mysiga bilder från er dejt! Underbart med tjejlunch i solen =)



Ha en fortsatt bra kväll! Kraam Katta

2009-04-23 @ 21:11:25
URL: http://kattabloggen.blogg.se/
Postat av: Becka

I love uteserveringar! Som jag har längtat efter det och suget blev knappast mindre efter att ha läste detta inlägget. Men imorgon efter jobbet ska jag stilla mitt sug - då blir det after work på uteservering! Längtar! :)



Ha en skön kväll!

2009-04-23 @ 21:20:37
URL: http://beckasinnet.blogg.se/
Postat av: Isabelle

Så mysigt att se mina två söta favoritbloggare på en så gullig bild! Hoppas du har en toppenkvälL! Kram

2009-04-23 @ 21:30:48
URL: http://importeradskaning.blogg.se/
Postat av: Stina

Oj vilken underbar dag ni ser ut att haft, Elian är ju bara hur söt som helst! Jag beundrar din kraft att fota, ladda upp och sen blogga så mycket som du gör! Hur orkar du och hur får du tid? Kramar

2009-04-23 @ 22:55:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0