Bad & gröt = GLAM?

Nu är det baddags för storeman här. Han är så TRÖTT efter dagis nu. Det märks verkligen att han börjat på stor avdelning och att de är många barn som får dela på uppmärksamheten. Så i kön somnar han varje dag nu.. Men då orkar han hänga med mig ikväll och hämta Mormor ;-)

Det blir kort dag imorgon då det är föräldrarkaffe och ingen av oss kan komma. Jag har mammalunch och E har en intervju som han ej kan avboka. Så Elian får komma hem efter bara några timmar istället. Det kommer han att älska, hans Mormor är en av favoriterna helt klart!

Nu grötdags. Detta glamourösa liv man lever ;-)

KRAM

Kommentarer
Postat av: Anonym

Så du väljer att ha mamma lunch istället för att gå på föräldra fika på din sons dagis? Ja ja alla väljer man olika..

2009-08-25 @ 21:06:58
Postat av: Josefine

Nej men det är min tur denna onsdag att bjuda hem mammorna (förra veckan var Elian sjuk!) och då Mormor är här är det mycket roligare att bli hämtad runt lunch istället för att vara på dagis till kl 16 och sen sitta i kö.. Jag hinner sällan prata m någon på föräldrarfika oavsett =)



Alla gör vi det som passar oss själva!

2009-08-25 @ 21:23:10
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Anonym

Jag menade absolut inget illa..så du behöver inte alla försvara dig.. jag trodde bara föräldrafika på dagis var lika som på min dotters dagis för där är det så att alla träffas och pratar och sitter ner i lugn och ro så det var därför jag undrade.. Ber om ursäkt om du tog illa upp! Tycker mycket om din blogg och tycker du verkar vara en bra mamma men som sagt jag bara undrade.. SORRY :)

2009-08-25 @ 21:54:12
Postat av: Josefine

Okej ingen fara! Jag ville gärna förklara hur jag tänker! Jag har tyvärr sällan hunnit prata mer än man gör annars på dagis då man hämtar / lämnar ( är ju inte i jobb så har god tid men det är ju oftast Elian som vill gå!). Man leker med Elian på dagiset eller så vill han hem. SÅ det blir toppen imorgon!



2009-08-25 @ 22:36:10
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Anonym

Hadde valgt foreldrekaffi jeg og, veldig koselig for de små å ha mamma eller pappa på besøk!:D

2009-08-25 @ 23:05:54
Postat av: Anonym

Ja såklart väljer man ju föräldrafika framför o ha bjudning hemma??!!

2009-08-26 @ 12:17:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0