Good Morning!

Ellisen vaknade av ett skrik strax innan 7 för att hon ville LEKA! En storebror som sov ointresserat bredvid var inte kul... Så vi klev upp jag och Ella och sen la vi oss en liten stund igen och så somnade hon av lite mat. Men då vaknade storebror, och strax efter en GLAD Ella ;-) Imorgon blir det dagis för honom och soft förmiddag för mig känner jag. Har en del nattsömn att ta igen. Men idag är han hemma med oss eftersom det blev så tokigt med soving igår, han sov nästan TRE timmar på dagen så det blev inte sovtid förrän 21.30.

Idag ska jag och Ella på MammaBabylunch och Elian ska leka med Tante Heidi.

HAPPY ONSDAG♥

Kommentarer
Postat av: mini

åå så mysigt med mammababylunch! ha en fin dag, hos oss här i sthlm regnar det men jag har en dag med casting, lägenhetsvisning och fika däremellan med min lille prins så vad gör lite regn då...mini

2009-08-12 @ 10:36:33
URL: http://mamamini.blogg.se/
Postat av: Mira

Mammababylunch!!! Det vill jag också ha!!



Jobbigt det där med sömn som inte kan tas igen riktigt. Igår sov jag i stort sett hela dagen. Pinsamt men sant. Sorgligt nog är jag trött ändå.



Du ser strålande ut oavsett sömn eller ej.

Ha en underbar dag. Du förtjänar det så.



Kramiz

2009-08-12 @ 11:40:55
URL: http://mirizen.blogg.se/
Postat av: sabina

Mysigt med mammababylunch själv har man dagisångest till 200% håller på skolar in min lille fis. Surfade runt lite bland barnkläder och hittade så söta mössor på en sida som kanske skulle passa dina barn har ju sett att dom har sånna med kronor på ibland. kika in på http://www.mollan-barnklader.se/ om du är intresserad, själv ska jag absolut beställa en söt mössa till fisen.



Ha en bra dag

kram

2009-08-12 @ 11:57:48
URL: http://zupersabina.blogg.se/
Postat av: Mysan

fin blogg(:

hoppas allt är bra med dig?

2009-08-12 @ 15:33:33
URL: http://myafsolhem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0