Hemma i regnet

Nu kom vi precis innanför dörren och då vi stängde dörren brakade det lös och nu öser regnet ned. Perfekt varainnetändaljusmysaväder!

Allt gick fint hos läkaren. Ella fick vara hos E på jobbet medans jag och Elian hade lyxig mammasontid medans läkaren var försenad. Vi hann lägga alla pussel i väntrummet, läsa böcker och måla. Man kan se det positiva i det mesta om man vill. Hans sår börjar torka ut och han får gå på dagis om de är täckta vilket de är hela tiden av kompressorer. Men idag ska vi lufta hemma innanför byxorna så att de får läka ännu bättre. Får han fler sår ska en ny antibiotika testas. Denna smakar körsbär så det är BRA! Men jag är optimist och receptet ligger nu i väskan och är inte uthämtat ännu.


Igår i Frognerparken. Elian var så tröttis så han fick vila benen snabbt i Ellas vagn. Samma syn hade jag nyss då vi gick ifrån bilen. Elian somnade till sista biten och Ella fick bäras på höften medans storebror sov någon minut i fullastad vagn mellan bil och hem. I love Bugaboo Cameleon!



Kommentarer
Postat av: småbarnsmamman

Vad skönt att det inte var svinkoppor - det har vi haft och då får ju barnen absolut INTE gå på dagis förrens kopporna läkt ut helt - oavsett om de är täckta eller inte. Hoppas killen kryar på sig snabbt! :-)

2009-08-10 @ 14:05:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0