Kloka ord

Idag strålar solen, Elian vaknade GLAD och låg länge och kramade mig innan Lillasyster också vaknade och behövde hans plats. Det är FREDAG så jag blir exra glad av att veta att vi har en hel helg framför oss tillsammans. Alla ni som är Mammor borde läsa detta och ta det till er om ni vill. Katinka är en underbar människa som har mycket erfarenhet man borde lyssna till. Vi Mammor ska peppa och stötta varandra, inte ge varandra dåligt samvete och jämföra oss för mycket.

Kommentarer
Postat av: J

Tänker papporna/män så med tror du? Och varför ska man lyssna på hennes erfarenhet och inte på sin egen, den är väl ändå den bästa? Nu pallade jag inte läsa allt det hon skrev, vet inte om du länkat rätt. Kändes inte som pepping, det som stod där. Egomorsa, när ska man hinna det, liksom? Ibland, men inte alltid. Kvinnor kommer alltid att jämföra sig med varandra, dessvärre. Men kanske kan detta tänk förändra. Vi får väl prova! ;-)

2009-08-14 @ 07:54:36
Postat av: Josefine

Jag tror inte Papporna tänker lika som oss Mammor. Det finns självklart undantag men tyvärr märker jag att fler kvinnor är missunnsamma / avundsjuka / osäkra på just SIG själva! DÄRFÖR borde vi investera mer i varandra och även peppa varandra att göra det. Man behöver vara en hel mamma mer ORK. Pappor också, självklart men nu skriver en kvinna det jag länkat till!



Ps. Har man en Pappa till barnet så hinner man alltid med någon liten egoting varje dag. OM det prioriteras!

2009-08-14 @ 10:43:22
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: malin

Håller med hon skriver mycket fina tänkvärda inlägg.



Kram Ma

2009-08-14 @ 12:12:29
URL: http://wahlshalsobar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0