Mer juli / augusti

Dansa som om det inte finns någon morgondag!

Vi besökte Ashi och kompani idag och blev hela dagen lång. Lunch, fika och middag hann vi med och jag är evigt tacksam för att dagen blev så härlig som den blev.

img_4811img_4814

Amning och lek är en del av dagarna nuförtiden. Tänk att jag och Ashi får uppleva detta tillsammans IGEN. I höst är vi Mammalediga då män jobbar och barn är på skola och dagis. Det blir en lovely girlie höst dagtid.

img_4801Sönerna har blivit så stora och för konversationer och leker som syskon. Älskade ungar!

img_4829

Vilde tog livet med ro och är så mycket mer vaken redan! Glädjer mig att få lära känna dig lilla skatt!

img_4847img_4843img_4862Mitt i allt började kidsen att DANSA som om det inte fanns någon morgondag - jag blir så lycklig över dessa små!

img_4817Ella hade det så fint och får så mycket kärlek av alla.

Nu ska jag bara vara tacksam för all kärlek jag fått idag. En fröken börjar bli trött här nu snart ( hoppas jag) och jag har ätit alltför många M&Ms… HOPPAS det inte gör något för hennes mage. Hon lär sova sött ganska snart.

NJUT KVÄLLEN!

MYS!

Nu är vi hemma, ljusen är tända, Elian sover i sin säng och Ella gymmar i pyjamasen framför tv4. Det är sommarkrysset med snygga Gynning och jag lägger härmed fötterna på bordet och skålar i farris för att det är LÖRDAGKVÄLL!bild_596_1172439068_61753

Familjen då vi var tre. Elian var ca ett halvår precis som Ella snart blir. Han var allt en god och rund liten son ;-) Bloggen är FANTASTISKT kul att ha kvar som minne inför framtiden.

PlAy

Nu ska vi bege oss ut i solen, vi ska på mysigt lekebesök! Om vi vågar besöka någon med Ellas fismage. Hon fick majsgröt med bröstmjölk idag - she likes!

GLAD LÖRDAG

Här startade dagen tidigare än någon annan morgon i sommar men Elian tittade nyss på mig då jag tvättat ansiktet och satt i linserna och sa: Så FIN du är Mamma!

Snacka om att små ord kan göra mycket. Vi har haft SÅ mysigt i sängen alla tre här och nu ska vi gå ned och äta frukost! Solen strålar vilket absolut ger en HÄRLIG helgfeeling. Det blir smoothies med färska hallon som en lyxig start på dagen.

img_4529Smoothies vi gjorde då Bestemor hälsade på.

Äpplejuice, jordgubbsyoghurt, frysta jordgubbar + bärmix ( skogsbär ), banan, allbran och en skvätt citron för att dra ned det sliskiga ( som jag tycker jordgubbar kan ge).

Tidigt i säng

Barnen sover, det regnar då och då och däremellan skiner solen. Sista helgen innan E börjar jobba igen och han åkte för någon timme sen iväg på killtur. Borta hela helgen = jag kommer vara tröttis mesta tiden. Bäst att vara ärlig mot sig själv, en helg ensam ÄR inte kul utan sin familj nära men det går självklart bra. Det är dock skönt att ha två famnar till två barn, är glad jag har det annars.

Så nu ska jag lägga mig och läsa och försöka sova tidigt. Ellas sovvanor ändras som jag skrivit tidigare sakta men säkert och grötplanen imorse hanns inte med. Nya tag imorgon!
SOV GOTT alla goda.

Nu ropar Ella här och Elian smågråter i sömnen, det kan bli en festlig fredag detta här…

The winner is:

“elin a m skriver:

Hei! Endelig en premie som vi uten små barn kan være med å konkurrere om. Har ingen barn selv, men kjæresten har 3 barn i alderen 11 til 17 som jeg elsker som om de skulle vært mine egne!
e”

GRATTIS till vinsten, maila mig din fullständiga adress!

bild-21

[email protected]

Our place:

img_47411

Syster & Bror. Elian fick också en sänghimmel, denna fann jag på IKEA!

img_4753

Just nu i vårt sovrum. Killarna är ute och klipper gräs + krattar och nu ska jag amma en trött fröken här. Hoppas ni NJUTER fredagen? Helgen är här - JIPPIE!

FredagsMys

img_4732

img_4712

img_4720

E blev finare i håret än någonsin även om bilden inte blev den bästa ;-)

TACK Onkel för att jag fick leka med dig idag hälsar Elian!

Very Casual

img_4736

Elian lekte med världens BÄSTA Onkel Håvard idag. Då vi hämtade honom var leken i full gång. Min dagens blev en äkta Mamma: Tights Bik Bok, Amningslinne BOOB och skjorta Cubus.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0