TROLL

Har ni funderat på höst / vinterns kläder åt barnen? Jag kommer absolut att använda TROLL som ifjol. Är så otroligt nöjd med kvalitén och att de reglerar värmen så bra. Barnen är inte svettiga då de leker och de håller värmen i bitande kyla. Man får komplettera med ull under också. De kommer att säljas hos Barnlycka i år, precis som ifjol. Nyheter är att den fina Classicdressen kommer i brunt i år. I like!

Back to birthdayfix...!

Kommentarer
Postat av: barnshoppingbloggen - mode & shopping för barn!

På min blogg finns årets vinteroverall-tips!!! :)

Bäst i test fick Lindex (end 699:-) och den är supersnygg, svart. Den ska jag nog satsa på. Priset säger inte alltid kvalitén :)

Tycker TROLL är snygga, men SJUKT DYRA - onödiga pengar när det finns lika bra och säkert bättre också för halva priset! Själv skulle jag tycka att det vore roligare att lägga de pengarna på annat isåfall :)

Men sen vet man ju hur det är, har man haft ett märke man är nöjd med så går man oftast tillbaka, jag tror ert val kommer bli toppen!

2009-08-17 @ 21:32:07
URL: http://barnshoppingbloggen.blogg.se/
Postat av: Ingunn

Veldig smart å legge pengene i Troll. Jeg er førskolelærer i barnehage, og jeg ser at Troll og Reima er de ytterklærne med aller best kvalitet og med meget gode egenskaper. Aldri bløte barn! =)))

2009-08-17 @ 22:10:23
Postat av: Anonym

Har alltid hatt Reflex og vært fornøyd med det, men i år prøver vi ReimaTec som alle skryter av. Altfor dyrt til full pris,men fikk kjøpt på tilbud.

2009-08-17 @ 22:12:08
Postat av: Teresa, ung ensamstående tvåbarnsmamma

Samma här! Vi kommer köra på TROLL även denna vinter! :-)

2009-08-17 @ 22:20:55
URL: http://tumadre.blogg.se/
Postat av: Julie m fam.

Brukte troll til Julie som baby..,den gikk hele tiden opp i sømmene, og ble hull i, vi måtte få ny 3-4 ganger.Ikke fornøyd m ullbody el ullpysj. Den ble selvfølgelig vasket for hånd m økologisk vaskemiddel.. Nøstebarna her!!:)

Reima og Lassi (produsert av reima) som dress selvfølgelig. Lassi hadde vi ifjord, kjempefornøyd..,litt lengre i ryggen en enkelte reimadresser.

2009-08-18 @ 06:40:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0