Mammaträff


Ellas stol fungerade toppen för de små att äta i. Det var premiär för de flesta att sitta i annan stol än vippestol då de äter.
Stolen är extra bra då den är "mindre" så att barnet inte ramlar ihop / man behöver inte fylla upp den med kudde om barnet inte är jättestadigt. Sen är den absolut mer stabil och tar mindre plats än den kända och fina TrippTrappstolen ( som många föräldrar slår tårna i?) Så, nu fick SVAN lite förtjänad extrareklam. Snart kan ni också vinna en KOMPLETT Svanstol hos mig om ni vill! Det är ofta därför jag får produkter. (Jag visar eller lottar inte ut ting jag själv inte tycker om.) För att utvärdera men även för att kunna tävla ut fina vinster åt mina fina läsare. BRA eller dåligt?



Ella har haft besök! Här småtrött efter lite mat på slutet.

SÅ mysiga Mammor och barn som kom och åt lasagne med sallad och bröd.
Sen blev det lattes och hallonpaj med vaniljsås, fruktsallad och goda bakverk som jag fick.
Nästa vecka behövs det verkligen promeneras då vi ses ;-)

Elian kom hem strax efter lunch ( E hämatde ) och sen försvann han med Mormor upp på sitt rum där de lekte i timmar med alla nya pussel och leksaker han fått. Jag såg hur lycklig han var då han såg Mormor möta honom på bron.
Föräldrarfikat var "väderförbehåll" så jag tror faktiskt att dagis struntade i den idag oavsett?! (Det öste ned idag men nu är det strålande sol sen en timme tillbaka) Sist jag kom med andan i halsen ( jobbade och var gravid med Ella) så var det inställt och jag hade gått tidigare kommer jag ihåg.

Apropå jobb så känns det lite spännande nu att inte ha något jobb. (Samtidigt som det känns skittråkigt ibland) Jag har lång tid på mig att finna något och jag tror jag vill arbeta med salg fortsatt. Då har jag möjlighet att arbeta mindre än 100% och ha mer tid med barnen så länge de är så pass små. Samtidigt som man kan tjäna bra på att vara duktig.

Detta är nog min sista Mammaledighet och jag ska försöka ta vara på tiden och verkligen njuta av att få vara Mamma på heltid ( det är man alltid men ja i praktiken också). Men visst känns det "tomt" vissa dagar att inte ha framtiden utstakad till punkt och pricka. Jag har dock några ting på G men vill inte tacka ja förrän det närmar sig.

Nu ska jag kramas med Elian! Mormor vilar och Ellisen likaså efter massa lek!






Kommentarer
Postat av: Charlotte

Inspirerande med att ordna mammaträffar sådär!

Hur har du träffat tjejerna? Jobb? Mödravårdscentral?

Tycker det är så svårt att hitta gravida tjejer som är lika långt gångna som jag.



Reklamen är BRA eftersom vi kan vinna!

Varje inlägg är det ju inte och det är bra.

Så länge du gör det för vår skull :)

Och kanske att du också tjänar en hacka på det - i så fall, good for you :)

2009-08-26 @ 16:48:01
Postat av: Josefine

Vi möttes på helsestationen ( blev indelade i samma barselgrupp /föräldrargrupp) och sen har vi prommat och nu lunchar vi hos varandra varje onsdag. JÄTTEMYS och kul att prata om det som man tänker på med någon som är i samma sits!



Så bra! Jag tackar ALLTID nej till betalda inlägg om produkter men ja till gratis ting som jag sen utvärderar om det är något vi behöver eller vill ha! Sen är det kul att se i andra bloggar som tackar ja till betalda inlägg. Då vet jag att de fått visst antal tusen för att "låtsas" klicka hem ting. Men det känns fel för mig. Därför kunde jag säkert uppfattas som mindre reklamig om jag gjorde som andra. Men jag vill hellre köra ärligt spel mot er som gör min blogg genom att läsa!



KRAM

2009-08-26 @ 16:57:43
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: benedikte

Det er perfekt med 2 barn da! Man skal jo ha tid,overskudd og kjærlighet å gi dem,samt følge dem opp og gi støtte etterhvert som de blir eldre.. Det tror jeg dere kommer til å klare bra!

Har dere noen planer for feiringen av 1 års bryllupsdag da? Vi har 2 års bryllupsdag cirka samme tiden som dere.. det er kos =)Nyyyyt!



Hvilke område er det din kjære E har vokst opp og soom dere har lyst å bo? Håper dere finner det PERFEKtE sted!!!

Kos deg med din gode mamma på besøk-klem fra trofast følgesvenn;)

2009-08-26 @ 17:03:00
Postat av: Josefine

TACK snälla Benedikte! Så glad jag blir av din kommentar =)



Vi har tyvärr en hektisk vecka föran oss före foto av huset så på vår bröllopsdag ska vi ut hela familjen eftersom jag beställt städning den dagen=) Mycket gör vi själva men skura väggar är så himla tråkigt så det blir en lyxigare variant. Själva bröllopsdagen får vi nog fira då vi haft visning och kan puste ut.. Men jag vet inte. Har ej pratat med E om det ännu ;)



KRAM!

2009-08-26 @ 17:15:48
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: En bit av oss / Stämningsfullt

Hej!



Jag tycker att de är ok eftersom du ofta är så tydlig med det du har fått! Jag skulle inte heller tacka nej till att testa fina och bra saker :)



Kul med mammaträffarna!

2009-08-26 @ 17:16:12
URL: http://enbitavoss.blogspot.com
Postat av: Lisa

Hur länge ska du vara mammaledig?

2009-08-26 @ 18:46:33
Postat av: JOhanna

Jag tror nog visserligen att svanen och trippen är ganska lika strlmässigt nere vid foten. Men uppe skiljer de ju betydligt. Där "vinner" nog svanen, då den är så liten. Men hur funkar det när liten blir stor, får man ens plats då? Har du fått testa trippen med?



Jag gillar inte dessa "du kan vinna en likadan" eller "jag har fått hem". Jag vet inte om det är köpt reklam eller hur det ligger till. Men om man som bloggare känner att det är samvetsmässigt ok, så kör på.

Men vad bra att du förklarar att du säger nej till "betalda inlägg". Skitbra! du är den enda som förklarat detta så man förstår. Engla, tex, har inte ens kunnat bemöta sina läsare med detta, då det varit uppe på tapeten flera flera ggr. Så all cred till dig där!

Trevlig kväll!

2009-08-26 @ 19:35:06
Postat av: Stina

Ja, svanen stolen verkar riktgit bra, funderar på att köpa en sån åt dottern. En annan fråga bara, använder ni syskonvagnen mycket? Funderar på en sån när syskon kommer, har du något utlåtande om den som du kanske vill del ge?

2009-08-26 @ 20:22:48
Postat av: Therese - Mamma till Alfred och ängeln Lucas

Stolen ser superfin ut, kanske man ska slå till på en sån till Affe.

Ang. mammaträffarna så har vi också fortsatt att träffas i vår grupp. Och vi är alla spridda från hela sverige så det är lite kul. Jag tycker att dessa träffar är så otroligt trevliga så jag hoppas att vi fortsätter länge!



Puss o Kram vännen

2009-08-26 @ 20:25:05
URL: http://tostberg.blogg.se/
Postat av: Yvonne

Svanen är perfekt till små tycker jag med, men ett varningens ord till större; brorsans två-åring klämde ner sig i stolen och bröt av bygeln då han hoppade till. Fast den kanske inte är tänkt för så stora barn?

Ha det gott!

Kramar...

2009-08-26 @ 21:49:49
Postat av: Linn

Hon är så söt, dottern din :) En riktig kopia av dig! :)



Läs gärna min blogg om kärleken till min amerikanska pojkvän!

http://americaandme.blogg.se/

2009-08-26 @ 21:52:48
URL: http://americaandme.blogg.se/
Postat av: Jessica

Minns min mamma ledighet, så mysigt med alla mammaluncher m.m. Vi var/är ett härligt gäng som ännu håller ihop, skoj! Tänk att något som barn kan få en att träffa personer som man visar sig ha så mycket gemensamt med, men man hade aldrig setts förmodligen om man inte hamnat i samma föräldragrupp el liknande, skoj! :-)

Skall inte E vara föräldraledig? Visst nu har du inget jobb, men just för att han inte var direkt föräldraledig innan heller med Elian.

Tack för en mysig blogg!

2009-08-26 @ 21:54:31
URL: http://studentmamman.blogg.se/
Postat av: Josefine

Jag har inte "fått testa tripp trapp" men har ju sett och testat den hos andra. Svan är mindre och mer smidig nertill och Elian som är en stor treåring sitter toppen på sin och gillar den. han kan även dra den till köksbänken och stå på den och den är stadig - we like!



Bygeln ska man nog ta av före två år ja ;-)



Jag är Mammaledig tills vi fixat jobb och dagis. Allt beror på vart vi flyttar. E ska också vara Ellaledig!



KRAM!

2009-08-26 @ 22:04:05
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Heidi

Hei og takk for en veldig hyggelig dag! Maten smakte fortreffelig og du hadde ordnet så koselig i stand i deres vakre hjem!!

Lykke til videre med visninger, det skal bli bra å få deg litt nærmere:-)

-Tusen millioner takk for at dere kom innom med tingene jeg glemte....

Sov Godt!

Masse klemmer fra Markus og meg

2009-08-26 @ 22:09:21
Postat av: Josefine

Heidi: Tack snälla, nu blev jag väldigt glad!! Först trodde jag det stod att maten smakade förfärligt haha =) Ingen fara alls, självklart ska Markus ha sin fina pled =) Sov Sött så ses vi snart igen!

KRAM

2009-08-26 @ 22:15:11
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: barnshoppingbloggen - Anna/ VINN leksaker för 300:-!

Mysigt med mammaträff! Det saknar jag nu med dotter #2, då går man inte i mammagrupp här där jag bor...

Jag recenserar och utvärderar också många produkter i min blogg, jag tycker att det är jätteroligt.

Bra att andra också gör det som du, vart skulle vi annars få inspiration från? :-)

Betala för att visa saker??? Aldrig gjort eller fått erbjudande om. Nog inte rätt rättsligt heller ;-)

2009-08-28 @ 00:38:28
URL: http://barnshoppingbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0