Villa Paradisio - we like!


Viktoria och Ellisen.

Då vi möttes upp på Grynerlökka så valde vi ett favoritställe: Villa Paradisio!
Tjejerna och jag hade catch up och girltalk så det stod härliga till. Ella lektes med och somnade tillslut då Viktoria drog vagnen. Salladen med parma och mozarella smakade ljuvligt och som jag ÄLSKAR dessa tjejer. Kommer tjata tills jag dör om hur lyckligt lottad jag är över mina "nya" vänner jag vunnit här i Oslo.

Jo, bilden ovan symboliserar att Ella idag SATT SJÄLV! Det var Viktoria som satte ned henne och så satt hon kvar utan att tipps. Jag brukar sällan sätta henne ensam då de helst ska lära sig att hamna i positionen själva för att vara mest nöjda som det sägs. Men hon tränar ju att sitta i våra famnar på tex restaurang och vid matbordet. Så, damen satt någon sekund och mitt hjärta slog extra snabbt.


En del telefoner har besvarats idag men tillslut stängde jag av den. Behövde lite lugn och ro då jag äntligen fick sitta ned.






Vet ni hur HEMMA jag känner mig nu då jag bloggar? TRYGG och GLAD utan krusiduller, Jippie!

Kommentarer
Postat av: lina

Så fina bilder! Jag måste säga att jag gillar den här sidan bättre än den andra du var på :) Men jag läser din blogg varje dag och kommer fortsätta oavsett vart du bloggar :)

2009-08-02 @ 20:12:25
Postat av: Hege

Heisan!Har fulgt med din herlige blog en stund Josefine og jeg må innrømme at jeg liker bloggen din bedre her på din gamle adr.Du er som alltid like flott og glad og jeg blir alltid glad av å lese om deg og din flotte familie!Fortsett med det!!

2009-08-02 @ 20:12:27
Postat av: sofia

Vad hände som gjorde att du bytte igen!?

2009-08-02 @ 20:24:38
Postat av: Annie

Härliga bilder! =)

2009-08-02 @ 20:45:02
Postat av: antonette

Så gøy at du har flyttet bloggen tilbake hit. Det var liksom ikke det samme å lese den hos mammabloggarna, kan ikke helt sette fingeren på hva det var, men nå som du er tilbake er det den gode gamle bloggen.



Stå på, trofaste lesere følger deg der du er!



Klem fra Antonette

2009-08-02 @ 21:25:51
Postat av: Anne

Åh vad skönt att höra att du trivs igen. Vad hände egentligen? Man ska följa sitt hjärta eller magkänsla i alla fall.



Ha en skön vecka.



kram

AK

2009-08-03 @ 11:21:33
URL: http://eightfloorview.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0