Kan ni tipsa?

Nu har vi ätit middag och massa glass här. Jag tänkte passa på att be er hjälpa till att svara på denna kommentaren, det blir ju mycket roligare med många svar!

"Postat av: Mazarin

Hej Josefin,
Du har en sådan underbar blogg och det är vääääldigt spännande varje gång man går in på bloggen för att se om den lilla bebben vill titta ut snart. Detta är egentligen inte en kommentar till inlägget utan mer ett rop på hjälp eller rättare sagt lite ideer från dig. Vi har ett par vänner som snart ska gifta sig och vi har ideé torka just nu på roliga aktiviteter som ska hända på bröllopet. Vi är värd- och toast par. Har du några roliga tips på vad vi skulle kunna hitta på för tok för dessa underbara människor som snart ska vigas? Maila gärna mig, och som sagt var detta är ju ingen kommentar till inlägget.

2009-02-01 @ 12:20:42 "
Kommentarer
Postat av: Anonym

Ett tips är att filma möhippan och svensexan för att sedan klippa ihop till en video med lite roliga effekter, vilken man sedan spelar upp under middagen på bröllopet. Var uppskattat när vi gjorde det på min kompis bröllop.

2009-02-01 @ 19:48:05
Postat av: My

Ska fundera. Men visst är det märkligt, hade det handlat om dig/du hade behövt tips hade de säkert strömmat in. Nu handlar det om någon annan och då verkar det inte vara lika intressant att tipsa/kommentera....

Ha en skön kväll

2009-02-01 @ 20:47:43
URL: http://newlife.blogg.se/
Postat av: Sara

En rolig aktivitet som var på min kusins bröllop och min mammas bröllop är att bruden får en ögonbindel medan brudgummen och ett antal manliga bröllopsgäster ställer upp ett ben på var sin stol där byxbenet är uppdraget. Bruden ska sedan känna sig till vilken av männen som är hennes nya man.En annan rolig "lek" är att man gör ett antal påståenden/frågor om relationen brudparet emellan. Brudparet ska ta av sig skorna och ställa sig på var sin stol med en av brudens skor och en av brudgummens skor. De ska sedan svara på frågorna med hjälp av att lyfta upp skon på vilken av dem som frågan/påståendet passar in bäst. Exempel - Vem är mest morgontrött? Detta kan leda till många skratt i festlokalen.Tack för en fin blogg!

Kram

2009-02-01 @ 22:20:44
URL: http://saraleverin.blogg.se/
Postat av: Jossan

Jag och min kille var värdpar i vintras på ett bröllop och vi skickade runt en kamera bland alla borden tillsammans med en bok. Sedan fick gästerna och BORDSPAREN fotografera sig tillsammans och skriva en hälsning till brudparet. Sedan klistrade vi in bilderna vid varje hälsning och pyntade det lite fint. Var verkligen uppskattat av dem och roligt för gästerna.Lycka till!

2009-02-02 @ 04:06:02
URL: http://jossies.blogg.se/
Postat av: Åsa

En lite kul "lära känna varandra lek": Alla gäster får varsitt gummiband att sätta runt handleden. Sedan gäller det att lura av varandra dessa genom att prata och ställa frågor. Det är ordet NEJ som gör att man blir av med sitt/ett av sina gummiband. Flest gummiband vinner. (priset kan bestå av att bjuda brudparet på middag eller fika..)

2009-02-02 @ 19:15:35
Postat av: Anonym

något vårt vädpar hadde gjort va att lägga ut tepåse "typ frukt" under varge talrik sen under kvällen fick gästerna skriva något på te påsen sen sammlades dom in i den lilla lådan.... super mysig ide var de=)

2009-02-16 @ 10:59:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0