Snart tävlingsdags...

Nu kom en sjuk E hem ifrån jobbet och han hade köpt choklad till mig, oj oj jag och bebis blir stora av denna väntan ;-) Jag har tagit en dusch och känner mig piggare utan alvedon vilket känns jätteskönt. Det blir tidig hämtning på dagis idag och sen hem och kanske baka semlor ändå, det är ju så smarrigt.

Snart kommer det en fin tisdagstävling så håll utkik!

Kommentarer
Postat av: Josefine

Förstår precis hur du känner dig, höggravid och förkyld. Inte kan man begära att du ska ha orka att blogga dygnet runt. Själv har jag idag gått nio dagar över tiden och dragit på mig en dunderförkylning med halsont. För ett par dagar sedan ville jag att min gosse skulle komma ut, men nu får han gärna stanna tills mamma blir frisk och kry!



Keep up the good work med Elian och lillasyster i magen! Kram, Josefine

2009-02-03 @ 12:46:55
URL: http://finelinan.blogspot.com
Postat av: Elvira

Är du sjuk? Krya på dig isåfall!

2009-02-03 @ 12:50:22
URL: http://viiraan.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Vad skönt att förkylningen verkar vara på väg bort, jag tror att bebis väntar på att du ska känna dig stark igen! :) Baka semlor.... Gud, så smarrigt... Tänkte egentligen gå och träna egentligen, men jag ORKAR bara inte, kanske semlor kan vara en idé.. Ha en riktigt fin dag, trots svackan med förkylning! Vi är så många som hejar på dig och förstår dig som inte orkar blogga! Väntar bara på ett inlägg från BB... :) Kram!

2009-02-03 @ 13:34:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0