Spontanbesök!

Det knackade på hos oss då Elian badat och det var Bestemor som varit på skidtur! Det är så mysigt med spontana besök och jag SAKNAR min familj då jag tänker på det så det ska jag genast sluta med ;-) Bäst att glädjas över det man har istället.



❤ Ni är ALLT för mig❤


I Bestemors famn roar sig Ella ofta ned.

Nu kom E hem ifrån kiosken med JAPP åt mig här, jag har verkligen en egen feeder till man. Han tycker alltid jag förtjänar något gott. Sött i två bemärkelser ;-) Nu ska vi slötitta på TV för Ella sover ÄNTLIGEN i sin vagn. Hon har haft lååånga vakenstunder idag och kikat på oss med sina fina ögon. Så hon har hängt på min arm och mycket har inte blivit gjort. Precis som det är med småbarn... Jag ska ännu en gång testa sjalen imorgon, sist ville hon äta direkt för hon kände lukten av mat.

Vi har fått  gåvor ifrån både Mormor och min kära vän Johanna idag i posten, ska försöka hinna fota och visa vad Johanna köpt för det var jättesött ;-) Mormor hade köpt en liten rallybil åt Elian och två böcker som hon trodde var på norska men de är skrivna på danska. Men det gör ingenting för det är väldigt likt i skrift. Sen fick jag ett litet sykit, haha snacka om pik för att hon alltid får laga ting som behövs fixas då hon kommer hit.

Det stod "Till min älskade Prinsessa" på paketet och det var rosa, jag visste faktiskt inte om det var till mig eller Ella men det var alltså till mig. Jag har alltid kallats Prinsessan av både Mamma och sen E, på ett kärleksfullt vis. Men egentligen tror jag det också är en liten pik för att jag är ganska bestämd och vill ha det som jag vill ha det. Men då jag tänker mig om är det mest mot just Mamma och E som jag beter mig på det viset....!


Testing testing...!




Kommentarer
Postat av: åsa

prinsessan, titta här instr.php" rel="nofollow">http://www.stellaris.se/webshop/mobyinstr.php

det är mycket bättre och lättare att knyta så med en trikåsjal, för det är väl en trikå? så glad jag blev att du har sjal :-)

2009-02-26 @ 19:46:12
URL: http://www.sannasmamma.blogspot.com
Postat av: åsa

http://www.sjalbarn.se/knyta.php

hoppas att den här länken funkar bättre.

2009-02-26 @ 19:59:17
URL: http://www.sannasmamma.blogspot.com
Postat av: Siw

Er det en Mobywrap (ev. et annet elastisk bæresjal http://www.mobywrap.com/t-instructions.aspx#WrapInstructions)? Jeg syns det var helt fantastisk å bruke et slikt da lillemann var nyfødt(bruker det enda, men gått mer og mer over til Meitai). Praktisk og behagelig, - for mor og baby :-)

2009-02-26 @ 20:20:25
URL: http://heftigogbegeistret.blogspot.com
Postat av: Anonym

kanskje hun hadde likt seg bedre i froskestilling? altså med bena oppunder seg? Det er først nå når min lille snupp er 4 mnd at hun vil sitte med bena ut.

Ellers vil jeg tipse deg om meitai også, synes det er det beste å bære i og litt mer pappavennlig også ;) Kan også bestilles med ulikt stoff på de to sidene, så min side er blomstrete og pappan sin side er sort.

Har bestilt min herfra www.babyhawk.com og er super fornøyd.



Nydelig er lille jenta deres, og Elian også såklart :)

2009-02-26 @ 20:23:11
Postat av: mammagladh

Vad härligt att du vågat prova sjalen!

Det brukar ta några tillfällen innan man får till knytningarna, men när väl har lärt sig så är det toppen mysigt!

Trikåsjal, dvs elastisk sjal är ju att rekommendera till en nyfödd. Välkommen att fråga ifall du undrar över något!



http://mammagladh.blogg.se

2009-02-27 @ 13:04:48
URL: http://www.babymind.se
Postat av: Sandra

Visst är det härligt med sjalar till sina småbarn. Kan rekommendera en annan bra variant, Lodger Shelter fleece. Den är verkligen riktigt bra! Ha det bra.

Kram från Sandra på Babytown, kungsholmen Sthlm!

www.babytown.se

2009-02-27 @ 13:24:23
Postat av: jayde

Nämen vad söttttt hon är:)) Jätte gulliga kläder du har kläd henne med. Sådan mor sådan dotter:)

2009-02-27 @ 19:22:06
Postat av: Sandra

hej jag heter sandra gud så söt era dotter är vad fina kläder hon har var kommer dem randiga byxorna och den vita tröjan ifrån och dem rosa skorna skriv tillbaka tack villken fin blogg du har

2009-02-27 @ 20:51:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0