Fab frukost!


Nu kom jag precis hem efter en jättemysig frukost på jobbet! Goda mackor ifrån Godt Bröd och ekologisk juice med äpple / hallon.

Anne och jag. Kollegor sen dag ett på jobbet då vi startade kursen tillsammans. Vi har gått igenom massor tillsammans. Härliga resor, partyn, väninnekvällar och jobb. Jag har snart två barn och är gift och Anne tar klivet vidare i karriären och har fått en fantastisk möjlighet då hon nu antagits som trainee i Shcibsted!!!!


Det innebär att hon kommer att arbeta någonannanstans då jag är tillbaka efter mammaledigheten men vi kommer alltid vara vänner oavsett och en dag arbetar vi tillsammans igen, säljare som vi är ;-) Jag är SÅ tacksam Anne för att ha mött dig och för att ha dig i mitt liv och önskar dig ALL lycka. TUR att jag är ledig då du slutar annars skulle jag gråta många tårar den första tiden utan dig på jobbet.


Världens sötaste teckning på "mig" med en prinsessa i magen, kortet inuti fick mig rörd. Jag är verkligen lyckligt lottad med så mkt kärlek omkring mig.



Jättefin stickad tunika, tänk i vår med vita strumpbyxor, vit top under och med en liten jacka...
Har nog inte förstått att det snart kommer ut en flicka till oss. Men nu börjar jag säga att det kanske kommer en pojke? Bara för att det vore så otroligt komiskt efter alla ultraljud vi tagit om alla tagit fel ;-)
Oavsett vem som bor därinne - kom ut till oss SNART!



Kommentarer
Postat av: Josefine,Blekinge

Vilken fin tunika! Och söta är ni båda två! : )

2009-01-15 @ 10:43:08
URL: http://blaeld.blogg.se/
Postat av: Josefine

Tack snälla! Annes tunika kommer ifrån Gina Tricot!

2009-01-15 @ 10:44:14
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Sandra

Så underbart söt bebistunika.. förstår att ni längtar efter den lilla nu.. Ska bli otroligt spännande att se vilket namn ni kommer ge den lilla prinsessan.. Tycker Elian är ett otroligt vackert namn! kram

2009-01-15 @ 11:15:09
URL: http://prinswille.blogg.se/
Postat av: Josefine

Så gulligt! Jag jan se lillan trippa omkring i skorna....Puss från mamsen

2009-01-15 @ 11:53:03
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Anna - mamma till två sessor

Sötaste bebisklänningen! Min dotter har den i vitt :)

2009-01-15 @ 11:56:44
URL: http://perla08.blogg.se/
Postat av: vintageretroprinsessa

Den stickade kl'nningenhar Bambi oxå :=)

super mjuk och skön sen kan man ha en lång body under :=)



Förstår din längtan.





Massa kramar

2009-01-15 @ 18:23:03
URL: http://bambii.blogg.se/
Postat av: Hilde

Det er mange arbeidsgivere som synes det er veldig positivt med unge kvinner som er gift og har barn så det kommer nok til å være en stor fordel for deg når du skal tilbake i arbeidslivet etter permisjon! Min arbeidsgiver fortalte meg at han syntes det var veldig positivt at jeg var gift når han ansatte meg :) Gifte folk var etter hans mening ofte mer stabile folk (men selvfølgelig er det mange unntak her som med alt annet). Når du er ferdig med å føde barn i tilegg vet arbeidsgiver at du ikke "mister" tid på det senere. Så tenk på det hvis du føler at alle rundt deg gjør karriere og ikke du. Your time will come! :)

2009-01-15 @ 20:31:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0