Godmorgon glada onsdag!

Nu sitter jag framför Efter Tio på tv4 som jag faktiskt tycker blivit lite sämre i det sista? ( innan säsongsuppehåll) Men det är skön bakgrundstv och jag ska äta en STOR frukost är så hungrig. Egentligen tänkte jag köra Elian imorse men E tyckte jag behövde sova så jag gjorde matpacke till frukost + till tur idag och sen kröp jag ned igen. Jag sa till E att det är American Lifestyle att stå och laga matpacke och han tycker ju att det är det mest naturliga i världen! ;-)

Hoppas ni alla sovit gott, mina nätter är lugnare nu med ont vilket är jätteskönt!

Kommentarer
Postat av: sessan ✩

God morgon eller förmiddag hjärtat!!

Jag tittar in för att se om du är hemma.... Livrädd att gå miste om THE DAY liksom ;D & så passar jag på att önska dig en underbar dag.



Massa miljoner kramar & njut dagen vännen

ät, softa & bara njut ♥



Puss

2009-01-21 @ 10:25:18
URL: http://sessanochprinsessan.com
Postat av: Josefine

Vad skönt att du får sova lite och ladda inför dagen D. Din blogg är så mysig. Har följt dig sedan Elian föddes. KRAM OCH LYCKA TILL!!! / Josefine

2009-01-21 @ 10:25:24
URL: http://bozzeboxer.blogg.se/
Postat av: My

Jag håller med dig, det har blivit sämre..=( ha en bra dag :)

2009-01-21 @ 10:27:14
URL: http://myjernkrook.blogg.se/
Postat av: *Sofie -Tävling i bloggen*

Här är det med efter 10 som gäller i bakgrunden, lite trist innehåll idag som du säger;) Skönt med mindre ont men snart är det dags!!!! Lugnet före stormen hihi.



Hoppas du får en toppendag, kram

2009-01-21 @ 10:28:17
URL: http://www.frusofie.se
Postat av: Josefine,Blekinge

Tycker också Efter tio sjunkit lite i graderna! Nu ska jag gå och lägga mig bredvid sonen eftersom jag knappt sovit något inatt.

2009-01-21 @ 10:34:27
URL: http://blaeld.blogg.se/
Postat av: Mia

Du verkar ha lyckats hitta dig en bra man... fast det har jag också, bara att han inte älskar att göra massäck = D

2009-01-21 @ 10:46:23
URL: http://mittlovelylife.blogg.se/
Postat av: agnez

lite nyfiken bara.. måste barnen ha me sej matlådor till dagis alltid el bara nu för att dom skulle "ut på tur".. tänkte om det är ngn skillnad mellan svenska och norska dagis.. tack för en underbar blogg! kram

2009-01-21 @ 10:47:17
URL: http://agnez.bloggagratis.se
Postat av: Anna

Ja vi får väl se hur Efter tio artar sig.. framförallt är det tråkigt med bokklubben. Det är inte kul att höra andra prata om en bok man inte läst. Ha en jätteskön dag! kram!

2009-01-21 @ 11:29:30
URL: http://sagtogjort.blogspot.com/
Postat av: Jessica

Hej! Nu var jag här igen... ;-) Springer här var och varannan stund när jag hinner... Idag är jag ledig så jag hinner med några vändor!



Jag tänkte också ta upp det som Agnez gör här ovanför - matsäcken till dagis... Fast jag visste innan att det är så i Norge (var på studiebesök en gång för längesedan), men jag undrar om det inte är fruktansvärt JOBBIGT att varje dag behöva tänka på det? Tycker jag har fullt upp med frukt varje dag + gympapåse en gång i veckan till sonen som går i första klass... ;-)



Hoppas din dag har varit suverän!

2009-01-21 @ 16:30:25
URL: http://persika.pointblog.se
Postat av: Johanna

Efter tio är ett otroligt dålgt förberett program. På jobbet kallar vi Malou för Baloo, för hon är alltid illa påläst och uttrycker sig ofta mkt klumpigt eller fel. Dessutom är de illa samkörda med Nyhetsmorgon som går innan, då gäster och annat kan vara samma från en dag till en annan. Men det är väl ant för målgruppen är olika i de olika programmen, de som tittar på Baloo kanske inte tittar på Nyheter och vice versa.

Agnez: alltid matpacke i Norge.

2009-01-21 @ 17:01:55
Postat av: Josefine

Tack! Ja det är lite tråkigt, jag vill se mer kändisar och gripande storys =)



Ang matpacke så är det bara en dag i veckan Elian behöver ha med det och det är då de ska på tur. Det ÄLSKAR han! =) Annars får han med sig på morgonen också då han inte äter frukost hemma, det blir så stressigt så han får en halv välling då han vaknar och äter macka med mjölk eller biola på dagis i ro!



Vi betalar extra för lunch på dagis + frukt och yoghurt som de får. Många dagis måste man ta med allt till varje dag...



KRAM

2009-01-21 @ 19:01:44
URL: http://www.prinsessansdagbok.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0