Skön kväll!

Ikväll har vi mest softat men också stängt av tv och pc och bara pratat LÄNGE. Planera och prata igenom hur man vill ha det tillsammans är VIKTIGT så det blir dagens relationstips! Värt att underhålla maskineriet så att det fungerar länge ;-)


Här höll jag verkligen på att somna...Längesen jag var uppe och duschade så tidigt som imorse. Men en latte och kanelbulle innan SPA var perfekt. Jag hann shoppa en minitub med gravidolja för magen också ( min är slut), ekologiska amningsinlägg, hallonbladskapslar och te på Helios.Jag har nyss skrivit mail till spastället ( jag vet att inlägget ej går att kommentera, nåt är fel!) och jag känner mig lite dum då det känns så personligt och tjejen var jättegullig MEN jag känner mig lite snuvad och då vill jag att de ska få en chans att rätta upp i det. Eller nåt.

Nu ska jag krypa ned och läsa lite, imorgon kör vi soft start härhemma jag och Elian för på eftermiddagen ska vi inte hem emellan dagis och juletrefesten som hålls för barnen. Typ julgransplundring. Det ska bli jättekul och han somnar nog på vägen hem då det slutar kl 19.30. Annars har jag inga planer på dagen så jag är lunchledig om någon väninna saknar mig :)

Detta höll vi på med alla tre efter middagen idag:SOV GOTT!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Så bra du sendte en mail til spaet, bedre det slik at de får muligheten til å bedre seg. Gode ønsker for natten:0)

2009-01-12 @ 23:40:25
URL: http://theglamorousfriend.blogspot.com
Postat av: j

Rätt ska va rätt, och service med att lägga mer åengar till bilen kan dem bjuda på när det är dem sm är sena och man bara får lägga i för två tim åt gången...goo for it!

2009-01-13 @ 00:01:17
URL: http://tryme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0