Fy fy

Måste erkänna att det är liiite kul att jag kan uppröra genom att sitta på en RESTAURANG dagtid som Mamma med bebis? OOO MY! Vi satt i sköna skuggan i en stor soffa utan några gäster i närheten och vi gick dit för att min "lillasyster" Caroline önskade besök då hon jobbade lunch. Nej jag måste komma ihåg nästa gång att spendera våra pengar på ett CAFÈ istället, fy Josefine att du inte tänkte på det. Jag skyller på min amningshjärna!


Kommentarer
Postat av: Johanna

Fan, vad löjlig du är... Du går på det varje gång. Kan inte ta "kritik" eller vad vi ska kalla det. Varför inte bara låta det vara, varför liksom ens kommentera det hela. Du gör ju som du vill ändå.

2009-06-26 @ 20:33:13
Postat av: Malin.E

Folk har väl inte med att göra vad hon väljer för resturanger, mat, eller vad hon gör med sina pengar. Klart man blir irriterad när folk har mage att skriva såna onödiga kommentarer.Varför läsa här om man inte klarar av att läsa om vad hon gör och varit m.m..

Kram till hela familjen speciellt de små E:na

2009-06-26 @ 20:46:31
Postat av: Anonym

Så du skyller på att din "syster" bara "måste" ha sällskap av dig på sitt jobb. Hmm. Handlar inte alls om att du inte har nåt annat att göra då ha ha. Du verkar helt desperat efter att gå runt på aker brygge med dina solglasögon och leka cool....

2009-06-26 @ 20:53:42
Postat av: dina

Nei, måtte gud forby ;P Haha!

Ha en fin kveld, regner med at du ikke gidder bry deg om de som kommenterer sånn, alle bestemmer vel over seg selv? Takler man ikke babyer får man flytte til en øde øy, syns nå jeg:)God helg-klem fra meg!

2009-06-26 @ 20:57:06
URL: http://grommis.blogspot.com
Postat av: Sofia

Haha... Läste kommentarerna till det andra inlägget...För om ingen gick till de här finare restaurangerna på dagtid och "använde de som café" som en person så klokt uttryckte sig så hade restaurangen verkligen kunnat fortsätta ha öppet. De hade gått med enorm vinst och kunnat fortsätta ha bra råvaror osv i sina maträtter. Näe, gör precis som du skriver. Gå till ett riktigt café istället och låt bli att njuta av vädret och god mat!

2009-06-26 @ 20:59:29
URL: http://fialuringens.blogg.se/
Postat av: Annette

Usch och tvi för alla hemska nättroll, bort med er! Gå och var bittra någon annanstans eller förresten här kommer en bamsekram till er trots att ni är så sura, tvära och elaka, kanske går det att jaga bort elakheter med extra kramar hihi.

Kram till fina Josefine med familj, bry er inte, vi är många som älskar att följa er. Tack för att du delar med dig av ditt liv. Många varma kramar

2009-06-26 @ 21:04:58
Postat av: Cajsa

Men vilket barnsligt inlägg! Så omoget skrivet alltihop. Fast det var väl du som hade en man som kör radiostyrd bil på kvällarna va...? Lika barn leka bäst.

Nä, skit i vad andra tycker och fyll dina dagar med det du själv vill.

2009-06-26 @ 21:07:44
Postat av: Johanna UNG 2BARNSMAMMA NU MED EN LITEN TILL I MAGEN

Men nu får ni ju ge er...! Snacka om barnsliga inlägg.. och vad f*n hade hennes karl med hela saken att göra!? Skärp er!!Josefine självklart ska du gå och äta på fina restauranger med barnen...allemansrätten.. ;)Kramar till dig och familjen

2009-06-26 @ 21:22:56
URL: http://johannajois.blogg.se/
Postat av: karin

att folk orkar hålla på! eller hur de över huvud taget har mage att kritisera andra människor på ett så otrevligt och opassande sätt. nej FY på DOM och inte på någon annan! jag är så glad över att få följa dig och din blogg! kram till dig josefin!

2009-06-26 @ 21:25:06
Postat av: natta

patetiska människor finns det gott om. Måste berätta om en händelse jag var med om. Min syster har två blöjbarn och vi var inne på ett varuhus och satt på espresso house när en kvinna som äter en macka ber oss att "ta bort 2åringen som hänger över hennes mat, hon vill ha lugn o ro" Vi satt med honom hela tiden han var inte i närheten av henne dock var han lite högljudd men ok. Efter det hör vi två röster en säger "håll koll på era ungar" och den andra säger "gå till mcdonalds med era ungar" Vi blev fly förbannade resten kan ni räkna ut själv...

2009-06-26 @ 21:47:47
Postat av: Hilde

Folk velger da selv hva de vil prioritere å bruke penger på. Hvis Josefine vil bruke de på å spise / drikke ute så må hun da bare få gjøre det. Er forsåvidt enig i at barn ikke har noe å gjøre på steder som Bølgen & Moi, men på dagtid når det er nesten tomt der burde det da gå greit :)

2009-06-26 @ 22:04:59
Postat av: Anonym

tycker att du verkar hur härlig som helst!!

klart du ska njuta av din vardag med dina små!!

Avundsjuka är så fult!2009-06-26 @ 22:09:06
Postat av: Starmama ♥

Bry dig inte! KRAM!

2009-06-26 @ 23:01:17
URL: http://starmamasdagbok.blogg.se/
Postat av: Mamma till ett mirakel

Folk är så avundsjuka.. dom har nog ingen man och sitter hemma å ruttnar och önskar att dom skulle bli gravid och få barn genom jungfrufödsel:P.. Hjärnan växer nog ut när dom får barn:)

2009-06-26 @ 23:05:49
Postat av: Anonym

Avundsjuka klär ingen.. tänk på de vissa här är så gröna.. fult..

2009-06-26 @ 23:06:25
Postat av: jessica

Hoppas du inte tog illa upp Josefin i förra inlägget med "fisksoppan" där jag undrade om du äter ute varje dag. Det var bara en undran. Klart du ska njuta om du kan, det skulle jag också göra. Vem vill stå och slava vid spisen med mat, även om det är roligt att laga mat ibland :)

Hoppas du i fortsättningen skriver precis som du gör, utan att tänka på kommande kommentarer.

Diggar din blogg.

/Jessica2009-06-26 @ 23:49:21
Postat av: Lina

När jag var mammaledig var jag också ut och åt lunch och fikade flera dagar i veckan...so what! Till er missundsamma bittra fittor, testa att börja träna, sminka er, raka er under armarna m.m. så kanske någon vill bli tillsammans med er...så kanske ni också får känna kärlek och bli lyckliga.Tack Josefin för världens bästa blogg! Trevlig sommar!

2009-06-27 @ 00:18:28
Postat av: Lilly :)

Usj, jeg må si jeg har fått utrolig dårlig inntrykk av svenske damer etter at jeg begynte å lese bloggen din (eller kommentarene på innleggene).

At det er mulig å være så negative og surmaga det klarer jeg bare ikke å forstå, er alle svenske damer så bitchy eller er det bare en stor del av leserne dine som er det? jeg undres.

Leser mange norske toppblogger også men sånne kjærring-kommentarer er det få av i forhold til den mengden du får.

Jeg er i permisjon selv og jeg spiser ute minst en gang i uken, det gjør samboeren min også :)

Hvorfor skal man ikke få kose seg litt ekstra i hverdagen også? Vi er absolutt ikke rike, har helt vanlig økonomi, men vi unner oss litt ekstra i hverdagen og synes vi fortjener det!

Vi tar også med våre to små (på alder med dine) ut titt og ofte, om folk synes det er irriterende så får de bare synes det. Det er mye jeg synes er irriterende at folk gjør på restaurant også, men jeg innser at det ikke er opp til meg å bestemme hvem som skal få gå ut og ikke.

Kos deg i solen og vær glad for at du slipper å dele land med disse drittdamene som sitter her å kommenterer alt og ingenting :) skulle tro de hadde bedre ting å gjøre.

2009-06-27 @ 00:53:38
Postat av: Jenny

Lina; herregud, hur gammal är du? Snacka om fördomar. Läs en bok och väx upp!

2009-06-27 @ 02:18:45
Postat av: Marie

Håller med Lina

2009-06-27 @ 06:29:53
Postat av: Anonym

"Johanna" Träffade Lina en öm tå på dig?;P

2009-06-27 @ 06:31:03
Postat av: Johanna

Man kan vara avundsjuk, det är en sak, men att vara missunnsam, det är ngt annat. Jag kan erkänna att jag kan vara avundsjuk, tänk att få kunna sitta på Aker Brygge å äta var och varannan dag. Det ÄR lyx, jag har själv bott i Oslo och "hängt" därnere.

Det som blir fånigt i denna diskussion är alla som skriver att man är avundsjuk... är så trött på det! Ja, om man är det då, kan man inte få vara det? Och VARFÖR måste man ALLTID tycka samma sak i dessa mammabloggar? VARFÖR får man inte ha en ÅSIKT? Kan man skylla det på amningshjärna oxå eller? Att ens åsikter bara försvinner och alla mammor ska tycka lika. Gud, så tråkigt allt skulle bli då!

Visst, man kan uttrycka sig mer finkänsligt, men det är ju en annan diskussion.

Anonym här nedan; Vad menar du? Om det var riktat till mig alltså, så förstår jag inget alls.

Lina; Vilka uttryck! Om vi ska spä på fördomarna lite till där, du verkar ha en del... du är ganska ung va? Sorgligt att du tror att världen ser ut på det viset du beskriver den.

2009-06-27 @ 07:40:25
Postat av: Malin

"Johanna" skrev: "Det som blir fånigt i denna diskussion är alla som skriver att man är avundsjuk... är så trött på det! Ja, om man är det då, kan man inte få vara det? Och VARFÖR måste man ALLTID tycka samma sak i dessa mammabloggar? VARFÖR får man inte ha en ÅSIKT? Kan man skylla det på amningshjärna oxå eller?"Klart man får vara avundsjuk! Men bara för den sakens skull behöver man inte häva ur sig ohövliga kommentarer! DET, om något, är fånigt i denna diskussion! Och var står det att man måste ha samma åsikter i dessa mammabloggar? Du får tycka precis vad du vill, men man kan ju vara vänlig. Det tillhör det sunda förnuftet! Världen skulle vara så tråkig om alla tyckte samma sak, men den skulle vara ännu tråkigare om alla som tyckte olika var ohövliga mot varandra!

Och ditt resonemang om att skylla på amningshjärna i denna diskussion vet vi nog alla svaret på.. det hör inte ens till saken!TACK Jossan, för en underbart mysig blogg! Fortsätt med det du gör!KRAMAR

2009-06-27 @ 11:21:53
Postat av: Sofia

Läste just igenom min kommentar från igår (där uppe) och insåg att min ironi kanske inte riktigt framgick. (svårt det där med ironi över nätet) Menade i alla fall att Självklart skall du gå på restaurang och njuta av livet, livet är för kort för att leva efter hur andra vill att du ska leva det!

2009-06-27 @ 11:38:29
URL: http://fialuringens.blogg.se/
Postat av: Emma

Haha... ja herregud du kan inte gora mycket utan att folk ska reagera! Kommer aldrig vaga starta en blogg... TACK for att du delar med dig o har glimten i ogat. Manniskor som du gor mig GLAD!

2009-06-27 @ 16:59:43
Postat av: Johanna

Malin; det med amningshjärna var ju givetvis ett skämt, då Josefine ofta skyller sin glömska på det.

Och vad gällande att man "måste" tycka samma sak och att det är ngt generellt för mammabloggar är ju som sagt...generellt. Men tendensen finns ju där, ena sidan försvarar och andrar sidan är "avundsjuka".

Så, lugn å fin nu i sommarkvällen, Malin!

2009-06-27 @ 17:45:00
Postat av: Johanna UNG 2BARNSMAMMA NU MED EN LITEN TILL I MAGEN

Men ge upp nu! Klart man får ha sin egna åsikt, men sedan kanske man kan uttrycka det på ett bättre sätt, jag menar det är trots allt en vanlig männsika som skriver bloggen, med likadana känslor som alla andra. Och att såra andra tycker jag är riktigt dåligt. Man behöver inte trycka ner andra eller få andra att känna sig dåliga för att få fram sin egna åsikt, hur skulle det se ut om alla gjorde så för att göra sig hörda?!Man är fortfarande människa även då man blivit mamma, man vill fortfarande göra liknande saker som man gjorde innan fast kanske med sina barn.

2009-06-27 @ 18:39:21
URL: http://johannajois.blogg.se/
Postat av: Malin

Johanna: Trots avundsjuka kan man vara vänlig. That's it!Johanna UNG 2BARNSMAMMA NU MED EN LITEN TILL I MAGEN: word!!

2009-06-27 @ 23:21:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0