HAPPY DAY

Det är så skönt att Ella somnade lite tidigare ikväll igen, hon är så vaken om dagen så hon behöver sömnen. Jag har hunnit fixa lite med blommor ute, städat undan i köket och pratat girltalk med Caroline samtidigt. Barnen sussar och Eivind somnade direkt då han la sig på soffan. Bada ifrån 11-19 tar på krafterna.

Idag har jag en riktigt BRA dag som gett mig massa glad energi! Hoppas ni också har det.

SWEET DREAMS!

Kommentarer
Postat av: June

Hei! Ville bare si ang slutte med bleie. Dummeste tingene jeg har hørt. Barn er jo så forskjellige og kan ikke tvinges til noe før de er klare selv. Jeg har ei jente som blir 3 år i slutten av juli og hun bruker fremdeles bleie. Vi øver og går uten bleie, men av og til vil hun bare ikke sitte på potta eller doen og da kan vi ikke tvinge. Satser på at hun er bleiefri iløpet av sommeren. Er jo veldig praktisk når hun da skal begynne på stor avd i barnehagen. Kjenner noen jevnaldrende som går uten bleie og noen som går med, og alt er jo normalt.

Keep up the good work og la barna få være med å bestemme! :)

2009-06-27 @ 23:31:25
URL: http://www.freewebs.com/lille-leah
Postat av: Hilde

Sov godt! Jeg har også fått utrettet masse forefallende i hjemmet i dag :)

2009-06-27 @ 23:36:00
Postat av: Jennie

Jag läser din blogg i princip dagligen men kommenterar sällan eller aldrig, tiden räcker sällan till det eftersom jag själv har tre barn, min yngsta född i år.Jag vill egentligen bara ge dig bekräftelse på att jag gillar din blogg och din inställning till livet. Att vara positiv i sin inställning och förmedla det till andra är en otrolig egenskap och din energi och livsglädje smittar nog av sig till många läsare. Jag tror den smittar av sig även till dem som inte alltid är så positivt lagda, som på ett eller annat sätt kanske inte alltid får till vardagen med allt vad den innebär, har orken eller lusten att vara aktiva och umgås (vilket såklart alla inte har ibland). På något vis kanske ditt positiva leverne påminner dem ännu mer om att de inte alltid är så positiva själva och ibland gör sanningen ont. Men istället för att ge dig en hacka då så borde man helt enkelt tänka efter lite, inspireras och ta vara på stunderna i livet. Något som du verkar vara otroligt bra på. Att vara så berikad och ständigt omgiven av goda vänner som du är, är en sann gåva. Vänskap och kärlek måste ju vara det absoluta i livet. Genuin lycka. Jag väljer att glädjas med dig och inspireras av din blogg. Jag förstår också när jag läser att även du och din familj har mindre bra dagar men tycker du gör gott i att utesluta dem i bloggen och förmedla de härliga stunderna. I en blogg kan man ju fiffigt nog själv välja vad man vill dela med sig av, hur privat man vill vara och hur mycket man vill visa. Jag tror absolut att Josefin väljer att behålla mycket av sig och sitt liv privat.Trots att jag mest är hemma på vår gata om dagarna och pratar med grannmammorna medan barnen leker i sandlådan och så påtar jag i min trädgård, så gör jag det som får mig att må bra. Jag lever mitt liv tillsammans med dem jag tycker om. Snälla du, fortsätt inspirera och blogga och tack för att du delar med dig av ditt liv så generöst som du gör. Du har en fin familj och ursöta barn, de ska vara glada att de fått en mamma med så mycket liv i sig som du!! Tack!

Häls Jennie

2009-06-27 @ 23:54:39
Postat av: STRUL

Hej!

Vi är tre socut-tjejer (inga fördomar nu) som har en blogg tillsammans. Där hamnar saker som bilder, citat och vad vi gör.

Kom och besök oss och bryt dina fördomar vettja :D

Hjälp oss att bli större och få bort Sveriges fördomar mot scouter <3

2009-06-28 @ 00:36:50
URL: http://strul.webblogg.se/
Postat av: Lene

Jeg har lest din blogg i mer enn ett år nå og tror jeg aldri har kommentert hos deg før. Du er en virkelig solstråle og har en skikkelig "feel-good"-blogg! Man blir alltid glad av å se dine fine bilder og innlegg:-)Takk for at du deler alt du gjør i din blogg, helt fantastisk!Ha en super dag!

-Lene-

2009-06-28 @ 07:58:07
URL: http://oceanshowroom.blogspot.com
Postat av: Jeanette

Sådana dagar kan man leva länge på.Tack för en bra blogg och ha en underbar söndag!

2009-06-28 @ 09:41:39
URL: http://heltvanligtliv.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0