Vart tar tiden vägen?

Vi myser härhemma Elian, Eivind och jag. Shrek går på tv och killarna ser på datorn då E hoppade fallskärm. Jag försöker rensa i min mac för att få plats med fler bilder men inser att jag måste köpa ännu en extern hårddisk om jag ska kunna blogga som jag vill. Hittar såklart massa gamla bilder och jag undrar verkligen: Vart tar tiden vägen?

 

En blek gravid Mamma som toklängtade efter vår Ella varje dag och undrade hur tvåbarnslivet skulle bli..., förväntan och en liten kille med långt hår. Elian var så liten på den tiden och vips blev han stor då Ella kom. Precis som alla sa att det skulle kännas. Hans ben blev plötsligt så mycket längre och kärleken delades inte i två utan fördubblades, minst!




Kommentarer
Postat av: Angel

så fin mage

2009-06-07 @ 09:06:45
URL: http://angelnr1.blogg.se/
Postat av: Anna-Lena

Ja visst är det fantastiskt! :D OCh alla de konstiga tankarna som: kommer jag kunna älska ngn lika mkt och kommer man ha tid!?.. Det är ju bara att det inte är ALLS som man tror innan man får två! Det är ju precis som du säger: kärleken fördubblas ju om inte mer, tänk när de koser och säger till varann att de älskar varann... Underbart! Och jag tycker jag hinner mer och orkar mer??? KONSTIGT när jag tänker på vad TRÖTT jag var när O var bebis! När jag hade honom och N var bebi var jag inte alls lika trött! MEN man vet ju liiiite vad man går till?.. Ja nu är det säkert olika för alla men jag håller iaf med! Att kärleken minst fördubblas och det är ju det viktigaste ;D Ha en skön söndag! Kram

2009-06-07 @ 09:29:48
URL: http://annalenastroberg.blogspot.com
Postat av: Caroline

magen på den översta bilden är ju verkligen underbar. Åh.

2009-06-07 @ 11:14:23
URL: http://carolineerlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0