Ännu en tavla som hänger hos oss


Pussas efter att E kommit hem med vita liljor då vi fått veta att vi väntar vårt första barn ( dec 2005)!

Varför är det enkla ibland så svårt?
Varför orkar man inte alltid handla som man råder andra?


Tankar jag haft ikväll och nu är det NATTA!

Kommentarer
Postat av: Sofie

Ibland ÄR det enkla svårt... Ofta går det i perioder, iallafall för mig. Så kan det vara mellan mig och min sambo. Ibland är allt fantastiskt och man är förälskad...sen så svalnar det lite och man är rädd att det ska bli helt svalt. Plötsligt så återuppstår allt igen och jag inser att det nog kommer vara så hela livet.Jag tror t ex att det är extremt ovanligt (om inte omöjligt) att vara blixtförälskad hela livet i ens man/kvinna. Dels är det kemi - hormoner och kemikalier i hjärnan - dels perioder i livet helt enkelt.Hoppas att det som är svårt för dig blir enklare.

Kärlek till dig

2009-03-27 @ 23:14:02
URL: http://great-n-little.blogspot.com
Postat av: A.

Åh, det är så mycket kärlek på den här bloggen att jag spricker nästan. Så himla fint!Jag skriver om kärlek på min blogg.

Och om längtan.

Och om hur det är att vara rädd för det finaste som finns.Jag skriver om kärlek här: http://kandutankadigattalskamig.blogspot.com

Postat av: Sessan ☆

Är det inte så skatten, att man har så mycket lättare att ge råd till andra just för att det inte handlar om än själv?Det är inte alltid det är enkelt att leva som man lär mao. Det gäller nog alla.Puss mitt hjärta & hoppas du får en god natt med massa sömn

Glad i dig

2009-03-28 @ 00:10:31
URL: http://sessanochprinsessan.com
Postat av: tiniii

sov så gott!

gonatt :)

2009-03-28 @ 01:44:21
URL: http://kissme.blogg.se/
Postat av: tiniii

sov så gott!

gonatt :)

2009-03-28 @ 01:44:22
URL: http://kissme.blogg.se/
Postat av: tiniii

sov så gott!

gonatt :)

2009-03-28 @ 01:44:22
URL: http://kissme.blogg.se/
Postat av: hannie

hej,

det var ett tag sen. kikar in och se att det är still going strong med er och bsrnen. Bravo mama, du är grym.. min inspiration när allt är tungt i vardagen med barn.och du, Oj oj oj va livet och kärleken i den har gått upp och ner efter bebisen. Men en sak har jag hunnit snappa.. det ordnar sig alltid, nästan till det bättre.ni e fina.

kram på er!

2009-03-28 @ 03:04:24
URL: http://lillababy.blogg.se/
Postat av: Sofia*

Ni har så fina tavlor hemma! Roligt att ha så mycket härliga minnen omkring sig. Själv tycker jag man glömmer kameran/inte tänker på att fota i speciella ögonblick. Synd! Absolut något att bli bättre på, det är ju så kul att ha kvar sedan!

2009-03-28 @ 07:20:36
URL: http://mittlillamirakel.blogg.se/
Postat av: Bea

Ja det är inte alltid lätt i all vardagsbestyr och all kärlek man ger till sitt barn, det gäller verkligen att tänka på varandra som par ibland inte som förälder. Jag har slutat amma och njuter lite av den nya friheten samtidigt som jag saknar närheten av den också men det blir lättare att göra saker på tu man hand och mer spontant.

Jag fick min livs överaskning idag när min sambo åkte iväg på en resa över helgen och han har lämnat en present innan han åkte! Shit vad sånt är spännadnde... var världens finaste klocka...jag dööör. Detta är så gulligt och jag kommer att leva på detta länge :)

2009-03-28 @ 07:48:55
Postat av: vintageretroprinsessa

Massa fina bilder att kolla på :)

Hoppas att erat familjeliv är toppen :)Ha en underbar helg på er vackra ni :)

Massa kramar

2009-03-28 @ 13:57:06
URL: http://bambii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0