Mammatankar

Just nu är jag ensam med två kids härhemma! Jag bokade en klipptid åt E och han blev väldigt happy då han vid middagen ,som stod serverad då killarna kom hem fick, veta att han skulle få bli fin i håret ;-) Så Elian är i säng och jag ammade och sjöng Trollmor samtidigt.

Sen att han sprang upp några gånger för att det var jag som la honom och E inte är hemma behöver knappt nämnas. Han är så fantastisk och jag blir rörd varje gång han är god mot Ellisen vilket är hela tiden. Han får sin mjuka ljusa röst och pussar på henne, klappar och kör gärna vagnen eller startar hennes speldosekanin. Det känns som han växte upp för snabbt nu då kontrasten är så stor mellan baby och pojke.

Borde jag ha låtit honom vara ensambarn och få ALL fokus längre? Nej, Ella ville komma till oss och är SÅ välkommen. Hon är en gåva till oss alla, till familjen. Sen att Elianbebisen min plötsligt blev stor pojke kunde jag aldrig ana skulle kännas så starkt, hur mycket jag än förberett mig. Nu börjar snart Da damene dro, det är så kul tycker jag ;-)

Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag kallar också min lilla Ella för Ellisen.. eller Elle Ell av ngn anledning..

2009-03-10 @ 20:18:02
Postat av: Birgitte

Synes det er kjempefint for Elian å være storebror! Så er enig med deg i at du ikke burde la han være enebarn lengre =) Han høres ut som verdens beste storebror, og kan tenke meg han er stolt som får være det =)

Her jeg bor (i Wales) har de en flott baby-butikkjede, elsker å gå og handle der til mine venner som har barn. Den heter http://www.mothercare.co.uk kanskje du kjenner den.

2009-03-11 @ 00:26:07
Postat av: Anna

Jag tror inte det spelar någon roll hur gamla storasyskonen är. När det kommer en liten bebis blir kontrasten så stor att de plötsligt växer flera meter. Min tjej var 5 år när hon fick lillasyster och jag tyckte hon växte upp helt plötsligt.

2009-03-11 @ 06:58:25
URL: http://litenoettrig.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Det är bara 1 1/2 år mellan mina killar och jag hade så dåligt samvete för att min förstfödde fick bli så stor när han ännu var så liten men oj vad gott de har haft av varann.

Barn är en gåva och oavsett om det är 1 år eller 10 år emellan så välkomnar man dem.

De är ju inte mindre älskade för det.

Måste säga att Elian blev så fin i håret, han var söt innan också men blev en liten pojke nu när hans fina ansikte kom fram!

Så kul att du välkomnar oss in i ditt liv alltid så mysigt att klicka in och läsa.

Njut bebistiden och snuffsa lite extra på Ella idag, bebisdoft är ju bara helt underbar, man borde kunna konservera den!!

kramar

Jeanette

2009-03-11 @ 08:36:10
Postat av: Jessica

Du skriver att Ella är en gåva till familjen... Precis så har jag också tänkt, med vårt tredje barn! Alla var antingen tveksamma eller negativa när vi berättade att vi väntade ett barn till, så jag blev själv fundersam till om jag verkligen skulle orka tre barn så tätt. När hon föddes var storebror 3 år och 9 månader, och storasyster 2 år och 3 månader. Dessutom mådde jag inte så bra under senare delen av graviditeten. Så när hon föddes var jag full av dåligt samvete gentemot alla barnen. MEN hon var verkligen en gåva! Hon kom in i vår familj och var bara så självklar från första stund! Och när hon blev större visade hon sig vara en solstråle! Så alla har varit så glada åt henne sedan hon väl kom ut ur magen! :o)

2009-03-12 @ 06:35:54
URL: http://mittlillarum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0