Minnen - underbara Elian!

Vi kör Earthkväll härhemma utan lampor, hejdade mig nyss inne på toaletten. Alla ljus är ju faktiskt tända och räcker gott och väl ;-) IKEA skulle tjäna multum på att vi har såna här kvällar oftare!

Elian har sovit i bilen till och från Skien i bilen idag och då han kom hem mitt i Robinson gick han direkt och la sig. Sötskrutten vår! Heidi hade varit SÅ duktig så E var en väldigt stolt storebror som kom hem, fint att se. Då de kom hem hade jag precis fått Ella att sova och jag visste att hon ätit lite väl mycket så då Elian gosade med oss kom det en stor spya, TUR vi valde skinnsoffa det är otroligt praktiskt med barn kan jag lova.


Det känns som detta var bara någon vecka sen, Elian var så liten här. 1,5 år gammal!
Här bodde vi i trean nära jobb och dagis men den kändes för liten och grannarna var hemska. Ni kanske vet att jag skrev lite ytligt om det hela, jag vågade inte annat. Veckan efter vi flyttat in i vårt kära radhus nära naturen sköts det skott mot balkongerna ovanför oss... HEMSKA fruktansvärda tanke om Elian sovit på balkongen. Därför blev det en kort stund vi bodde där. Allt var nybyggt, fint och fräscht men gangsters i området är inget för oss ;)

Soffan ni ser var verkligen SÅ skön men otroligt opraktisk med kuddarna som ramlade ner på golvet HELA tiden. Gästerna satt nästan på golvet efter en kvart, jobbigt att behöva fixa soffan hela tiden så vi njuter nu av den nya. Har man ett astmabarn som kräkts en del är det ganska tungvint att tvätta sofföverdrag hela tiden, det är så tungt att dra av och på på en så stor soffa. Men nu slipper vi tänka på det!


Kommentarer
Postat av: tiniii

kul att du deltog.



det VAR faktiskt väldigt mysigt :)

och spendera lite tid med varandra, mer än vad ma brukar göra.



ha d fint!

2009-03-28 @ 22:18:14
URL: http://kissme.blogg.se/
Postat av: victoria

hej, jag skulle behöva lite hjälp med nerladdade kodmallar, är du eller känner du någon som är bra på sånt?. den som hjälper mig är guld värd!

kram

2009-03-28 @ 22:23:02
URL: http://inezvictoria.blogg.se/
Postat av: June

Hei! Ville bare si at det er kjempegøy å lese bloggen din:)

2009-03-28 @ 22:32:37
URL: http://www.freewebs.com/lille-leah
Postat av: o

hej! jag undrar om du vill ha fler barn efter ella? alltså om några år. har gått och tänkt på det ett tag nu haha vet inte varför :)

2009-03-28 @ 23:07:12
Postat av: Shiren

Vad söt Elian är !

2009-03-28 @ 23:52:23
URL: http://shirens.blogg.se/
Postat av: Hanna

Det ser ut som en likadan soffa som vi har hemma, förstår precis vad du menar. Den är supermysig att krypa upp i, men helt klart jobbig med tanke på kuddarna som åker hela tiden. =)

2009-03-29 @ 00:16:10
URL: http://hanna.ohlzons.com
Postat av: Sonia

Så att bo i en trea är FÖR litet när man är två med ett barn menar du ?

Vi är två med ett litet barn och bor i en tvåa , Det skulle du säkert tycka är jätte hemskt.Varför skriver du ibland så fina saker medan ibland så hemska som får dig att låta som en överklass, snobbig kvinna ? är det därför du kallar din blogg för Prinsessans dagbok.

Det är jätte många små barns föräldrar som faktikst bor i treor. Alla lever inte den lyx att direkt flytta till en trea så fort de känner att det börjar bli trist eller att grannarna är inte i ens smak







2009-03-29 @ 09:31:46
Postat av: pernilla

hej! roland har precis samma att han kräks varje gång han blir lite förkyld.. nu fick vi astma spray å det verkar som det funkar. :) vilken medecin fick ni? /pernilla

2009-03-29 @ 10:15:12
URL: http://pumzan.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jag håller på med en undersökning för att verkligen förstå hur många som vet vad gluten är. Snälla gå in på min blogg och svara ett av de tre alternativ jag har, jag vill verkligen veta vad alla andra vet:) Tack på förhand!:)

2009-03-29 @ 10:45:03
URL: http://alltomgluten.devote.se
Postat av: amanda

gud va söt Elian är :)

2009-03-29 @ 11:18:53
URL: http://sjundemaj.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Jag måste bara säga vad jag tycker om din blogg! :)

den sprider så mkt kärlek och glädje!

Du verkar ha det perfekta livet och världens sötaste barn! Jag hade inte tackat nej till att få vara dig ;p

2009-03-29 @ 11:19:19
Postat av: EVAMYs - Livet med lilla Alva och hockeyspelarn

Ja det verkar praktiskt med skinn, och er nya soffa är ju skitsnygg verkligen!

2009-03-29 @ 11:20:12
URL: http://evamys.blogg.se/
Postat av: Josefine

Vår trea VAR väldigt liten =) Vi hade bott på 150 kvadrat med två våningar innan och då har man en del ting som inte år plats i en så pass mkt mindre lght.



Haha jag överklass? Läs bloggen lite mer :)Jag måste väl få skriva att det var för litet för oss?

2009-03-29 @ 11:28:57
URL: http://www.prinsessasndagbok.com
Postat av: Sofia K.

Jag förstår var du menar, jag och min sambo känner oss trångbodda i en trea på två. Men precis som du skriver så beror det säkert på vad man jämför med och hur man bott innan. Bara att bo i lägenhet känns för mig som att sitta i en liten fågelbur eftersom jag är uppvuxen i hus med relativt stor gård utanför stan. Hur som helst, MYSIGT med earthkväll. Vi körde också erath resten av kvällen med 42 tända ljus. Min sambo skickade in mms till både expressen och aftonbladet så bilden på vårt vardagsrum kom med på båda nätidorna. :) Nu blir det långprommis i ett isigt och sandigt norra Sverige.

Kram.

2009-03-29 @ 11:47:31
Postat av: Pappabloggen

Riktigt spännande att få höra hur mycket vi sparade på att släcka allt i en timme...tänk om vi kunde göra detta en gång varje månad? Själv avslutade jag ett event i går med 39,5 graders feber..."The Show must go on"...Det börjar med att barnen blir förkylda och sedan så sprider det sig...

/Pappa på heltid

2009-03-29 @ 11:49:15
URL: http://www.tidningenhennes.se/zlatko/blogg
Postat av: AnnaMalin

Urs, att ha sådana grannar är skrämmande !! Har sj haft polisen hos oss idag, då det är struligheter i vårt hus. Man blir rädd, samtidigt som man blir arg då man inte känner sig helt trygg i sin egen bostad.



Ha en fin kväll!

2009-03-29 @ 19:27:45
URL: http://annamalin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0