Omvänd!

Jag har ibland kikat på BOOBs amningskläder i butiker och tänkt...Nää de kommer jag inte använda, det fungerar så bra med mina vanliga kläder. MEN när Ecoloco skulle skicka ut en vara att recensera ( jag är med i deras ekologiska testpanel)  tackade jag nej till barnplagget då jag visste att Ella inte kommer använda sitt och bad att få testa BOOB amningslinne istället.

Jag är väldigt positivt överraskad! Det känns inte alls så som jag trodde. Jag trodde man skulle känna en glipa där brösten är och att man inte skulle kunna använda linnet som man gör med ett vanligt ( vet ej hur jag tänkt..!). Men jag kommer absolut använda detta under andra toppar precis som jag gjort hittills med vanliga linnen. Skillnaden är att jag inte behöver tänka på att linnet ska vara lätt att "dra ned" samtidigt som jag "drar upp" min vanliga tröja. Jag kan också använda detta trots att tröjan / klänningen har en urringning som kan "dras ned". Jag tror ni som ammar/ammat förstår hur jag menar? Ibland är det väldigt lite amningsvänligt att finna i garderoben och då är det skönt att bara kunna ha ett sånt här linne + vanliga kläder.

Tummen upp för linnet!








Kommentarer
Postat av: Suzanne

Vad fin du är gumman!

Gravidkilona ser ut att ha runnit av dig fort =)

Mina är fortfarande kvar, och inte verkar de vilja försvinna nånstans heller =(

Kram

2009-03-11 @ 11:26:20
URL: http://snuzen.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jag var också skeptiskt mot boob först, tyckte dom var lite dyra så jag köpte amningstop på HM. Men dessa var (för mig) jättekrångliga att använda, när jag väl provade boob blev jag helnöjd! Perfekt under en tröja/kofta!

2009-03-11 @ 11:50:28
URL: http://hannakarolina.blogg.se/
Postat av: Siw

Jeg kjøpte to stk da minstemann ble født; en svart og en hvit. De brukes hele tiden. Utrolig bra, og så kan man amme uten å måtte flashe hele magen :)

2009-03-11 @ 14:01:12
URL: http://heftigogbegeistret.blogspot.com
Postat av: Åsa

Här kommer en kommentar från Norrköping :) Har själv precis fått barn och tackar för tipset om amningslinnet- Ska helt klart ge det en chans, använder annars H&Ms amningslinnen men de blir snabbt urtvättade och inte alls snygga. Vet inte hur jag hamna på din blogg men nu är den en av mina favoriter :) Ha det bra! Kram Åsa

2009-03-11 @ 19:30:27
URL: http://pasenab.blogg.se/
Postat av: Nina

Boobs amningskläder är överhuvudtaget superbra! Jag använder nästan inte något annat längre. Otroligt bevämt. Sen tycker jag Indiska har en del bra och amningsvänliga kläder!

Hoppas du blir nöjd med linnet!

/Nina

2009-03-11 @ 22:08:21
Postat av: Josefine

Kul att fler är nöjda!



Suzanne: Haha nej då jag har en del kvar men har inte vägt mig ännu. Du däremot är ju JÄTTEFIN, glöm inte det! Tack för mail så jag kan läsa =) Puss!

2009-03-12 @ 07:19:37
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: linda

Men hallåå... jag har gett dig ett tips förut om "världens uppfinning" (tycker jag iaf), tusenbla.com... jag köpte den längre modellen då jag väldigt ofta har tights och kofta så blev detta det ultimata ammningsplagget!!! gå in o kika :) Vad stor Ella blivit redan, såå söt hon är :) det är ni hela familjen :) HA det toppen! hälsningar fr SUNDSVALL

2009-03-12 @ 19:52:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0