Planning!

Vi planerar vår semester här i huset, så KUL det är! Men min kalender sträcker sig bara till vecka 30 upptäckte jag nu. Det blir ORDNING&REDAs kalender i fortsättningen också tror jag nog..! Apropå ordning, glöm inte att ange er epostadress I kommentaren om ni tävlar nedan. Det gör att ni mottar till Ljuvatings nyhetsbrev samt att ni deltar i tävlingen!


Kommentarer
Postat av: Maria

Hej Josefin,

Tänkte bara höra om vad du tycker om vagnen som ni har! Är så himla svårt att veta vad man skall köpa för vagn och jag vill gärna ha en lätt och smidig vagn men vill kunna springa och gå mycket med den.

Är den stabil? Har hört att många säger att den med tre hjul har lätt för att vända.Tack så mycket för tipsen.

Kram Maria

2009-03-02 @ 11:04:48
Postat av: Josefine

Hej menar du vår Bugaboo? Den har fyra hjul och känns lika stabil som en "vanlig" fyrhjuling fast denna är smidig som en trehjuling =) Jag vet inte hur den är att springa med, tror du behöver en springvagn med större hjul då men annars älskar jag vår!Varför jag skulle välja denna framför One Three Hill / Urban Jungle är för att denna liggbagen är mkt större samt att då bebis ska sitta kan du ej ha denne vänd mot dig i en Urban Jungle.Provkör i butik är absolut bästa tipset!KRAM

2009-03-02 @ 11:08:02
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Maria

Ja men vad bra, jag jag menade den med fyra hjul fast 2 små fram. Jag tänkte om de gjorde att det blev ostadigare för att de var mindre.

Jag har hittat några på blocket som känns bra.Tack så mycket för ditt svar!Kram

2009-03-02 @ 13:22:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0