Syskonvagnar överallt!


Här är vi strax hemma och Elian ville kose baby ( gosa ). Ella var vaken hela vägen ifrån dagis då hon fick hänga med in. Sen åt hon på bussen och jag var minst sagt svettig. Tänk er en full buss med stekande sol och hungrig bebis. Puh! Men det gick bra då Elian är världens duktigaste kille som satt i vagnen och spanade på bilar i kön.


Något jag är väldigt fascinerad av om dagen är hur MÅNGA syskonvagnar jag ser. Igår då jag gick tur mötte jag nästan BARA syskonvagnar, väldigt få singelvagnar. Är det för att vi nu har en syskonvagn? För samma sak skedde ju då jag var gravid med nummer två. Jag såg nästan BARA familjer med ett barn i Elians ålder + att de väntade en till bebis. Då jag var ute efter vår första vagn såg jag BARA bebisvagnar ( liggdel) Det måste ju bero på vad man ser och inte hur realiteten är? Men det ÄR babyboom omkring oss - HÄRLIGT! ( förutom dagisköer *grrr*)

HÄR finns Ellas sele!

Kommentarer
Postat av: Emma

ja det märket man faktiskt runt omrking.. VÄLDIGT Många är gravida! Mysigt:)

2009-03-19 @ 20:28:18
URL: http://misslindholm.blogg.se/
Postat av: Anonym

Åh, du har så himla söta barn :)

2009-03-19 @ 20:43:18
URL: http://kaffedumle.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jag tycker faktiskt att det är väldigt många syskonvagnar. Jag ser nästan aldrig någon med en singelvagn..Jag känner mig nästan ensam ibland =)

2009-03-19 @ 20:44:25
URL: http://hanna.ohlzons.com
Postat av: Shopaholicvickan

Ja, man ser ju det man vill se! Men jag tycker också det är mycket vagnar och gravida man ser överallt. Känns som babyboom, mysigt!:)

2009-03-19 @ 20:56:57
URL: http://shopaholicvickan.blogg.se/
Postat av: Marie

Haha, är det inte så med allt? När man köper en ny bil så ser man bara den modellen typ? Hur lång tid innan måste ni sätta Ella i dagiskö?

2009-03-19 @ 21:06:04
URL: http://majsanx.blogg.se/
Postat av: Grooo

Hei Josefine!

Det ser jo ut som om Ella koser seg veldig i Ergo-selen, håper dere får brukt den mye :)

2009-03-20 @ 10:01:28
URL: http://www.vidunderbarn.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0