Nattsömn är det bästa som finns!

Ella valde att somna tidigt ikväll, tror hon var i säng runt 21. Vi har börjat lägga Elian aningen senare också för att se om det justerar hans sovvanor. Eller så kortar vi av dagsvilan men den behöver han på dagis tror jag, att få pausa och sova en stund. Så vi provar oss fram. Imorse sov han som jag skrev gott... HOPPAS han sover en stund imorgon också så vi är pigga allihopa.

Ikväll har jag gjort brownies ( färdigmix men de blev supergoda sa E som provsmakade! ) Jag har varit vaken tills nu för att de ska svalna och nu ligger de i kylen. Planen är att vi är hos Ashi och kompani strax innan 10 och leker ( vi blev så glada för inbjudan!) och E är på dagis och gör dugnaden. Sen "firar" vi att det är gjort med att köpa vitfärg till staket och hus. Runt 16 är vi bortbjudna på tacos, vilken lyx!

Nu är det hög tid att krypa ned och SOVA - det bästa som finns sen man fått barn tycker jag ;-)

SOV GOTT!


Kommentarer
Postat av: Anonym

din blogg är så fin

2009-05-09 @ 00:23:09
Postat av: Charlotte (stringsyster)

Jag LANGTAR sa jag spricker.

alskar dig

PUSS

2009-05-09 @ 01:27:27
URL: http://charlottemarten.blogg.se/
Postat av: Maria

Åh vad jag skriver sent men har jobbat natt o läser din blogg det första jag gör när jag kommer hem (nästan) :).Ville bara säga att du har en sån himla fin familj och jag ser fram emot den dagen då jag själv har underbara små mirakel. Barn är verkligen bland det finaste som finns och jag måste säga att så är du. En underbar människa är du Josefine som alltid är positiv och glad (givetvis förstår jag att du har svåra tider också men du förstår hur jag menar, haha!) och du ger en sån enorm inspiration till alla tror jag, även de utan barn, som jag :)

Hoppas du får en trevlig helg!

KRAM!

2009-05-09 @ 03:21:06
URL: http://mariarebecca.wordpress.com
Postat av: ida

håller med till 100% man uppskattar verkligen sömnen sen man fått barn =)

har precis börjat jobba igen och jobbar natt... hmm... tur att man får sova ostört på dagen, en stund iaf, vill ju inte missa något, händer ju så mycket under småbarnstiden =)

jätte fin familj och blogg du har!!!

2009-05-09 @ 03:53:26
URL: http://idanilden.blogg.se/
Postat av: Denise

Hej lite konstig fråga. Men jag undrar vad ditt teckensnitt heter? Jätte tacksam för svar, Denise

2009-05-09 @ 12:35:43
URL: http://denisemarklund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0