Gråt & Stå upp

Det var gråtkalas då Elian kom hem. Trött efter dagis och dumma långa kön hem. Det är skönt att vi sålt huset och kan finna en ny lösning på den biten. Men Mammahjärtat värker massor då det blir så här. Jag stod med middagen färdig, lax och hemmagjort potatismos men det var bara tårar och ingenting hjälpte.

Nu leker barnen med E och jag ska fixa gröt åt Ellisen. Hon står upp nu. Överallt och hela tiden. Bildbevis kommer. GALET som det går undan med henne. Jag som sa då hon föddes att hon gärna får vara bebis läääänge. Man känner inte alls samma stress och undran med nummer två om när ting ska ske, man vet att de sker. Så blev hon en sån tidig tjej. Jaja det är ju så livet är, oförutsägbart!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja, du har så rätt, tvåan känns tidigare. Det gjorde min med, men det är nog för att man inte väntar på det på samma vis, som du skriver.Men du, vad har ni för tidsplan på boende nu då? Kan tänka mig att köparna är sugna på att flytta in, vad har de fått för tidsram? Har ni ens en aning om hur och vart ni ska bo?

2009-10-07 @ 18:22:17
Postat av: Johanna

Ja, jag skrev namnet ovan men det försvann tydligen.

2009-10-07 @ 18:23:52
Postat av: Sandra

besök min blogg där jag skriver om kändisar, mitt liv, känslor och designar bloggdesignar gratis förtillfället :)http://delicioustaste.blogg.se

http://delicioustaste.blogg.se

2009-10-07 @ 19:18:15
URL: http://delicioustaste.blogg.se/
Postat av: Elin - Ett hus till oss

Oj då duktig hon är som står upp. Jag kan tänka mig att man är lite lugnare med andra barnet. Med första väntar man hela tiden på nästa utvecklingssteg :)Ha en mysig kväll, kram Elin

2009-10-07 @ 19:42:43
URL: http://etthustilloss.blogg.se/
Postat av: Sofia

Så skönt för er att ni ska få komma närmre dagis.

Hoppas ni hittar vad ni söker snart!

Ha en skön kväll.

2009-10-07 @ 19:48:48
URL: http://whatiam.blogg.se/
Postat av: Pangis

Visst är hon tidig:-) Tidig stark och jättesöt:-) Hon går nog innan jul den damen.. En härlig flicka ni fått! (Ja storebror med såklart:-)

2009-10-07 @ 20:19:02
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: resume

Are you sure that leaving kids to fahter is a good idea.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0