Ifrån en huvudstad till en annan!


Den trevlige mannen på flygtåget fotade oss!
Ni undrade om mina stövlar. De är köpta på Sjarm ifjol och märket är SoNize, älskar dem och hade gärna köpt dem i brunt så låt mig veta om ni finner dem.


Meeting..! Jag är så lite upptagen av statistik så vi kikade igenom sista halvåret och de fick svart på vitt se att jag inte ens kunde inlogg till mina sidor. Självklart är det kul att se, men jag hinner sällan. Att blogga stjäl min tid då och då och så länge jag kan göra det på mitt vis och tycker det är KUL kommer jag att fortsätta. NI gör det kul!



FAB väder i huvudstaden idag!

Ella har varit SÅ duktig idag, är stolt över lilla skatten. Lite ont i öronen hade hon nog på flyget men det gick över med amning. Jag är otroligt glad över att ha brösten som hjälp då man reser. Alltid mat på plats ;-)

Nu ska jag borsta tänderna och lägga mig i stoooora rena sängen och läsa skvaller och så får vi se om jag somnar eller om det blir lite mer IDOL. Oavsett: NJUT KVÄLLEN♥


Kommentarer
Postat av: annie

kul att se bilder från erat lilla äventyr. =) du inspirerar och jag är så HAPPY att jag har börjat läsa din blogg. kram till bästa dig!

2009-10-02 @ 21:42:38
Postat av: annie

kul att se bilder från erat lilla äventyr. =) du inspirerar och jag är så HAPPY att jag har börjat läsa din blogg. kram till bästa dig!

2009-10-02 @ 21:42:50
Postat av: Häxan

Vilken härlig dag du och Ella haft. Du är väl värd lite semester och skoj. Njut av sängen och din semester. Tänk vad kul att komma hem igen. Det bästa med att åka bort....att komma hem!!!!

2009-10-02 @ 22:12:57
URL: http://alladessaliv.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag älskar din blogg å hoppas att du tycker det är kul att blogga läääääänggggeeee till! Man får sån energi å glädje av din blogg att de inte går att beskriva! Hoppas du å sta Ella får en underbar helg! Det är ni värda! kramar

2009-10-02 @ 22:13:05
Postat av: marie

Jag älskar din blogg å hoppas att du tycker det är kul att blogga läääääänggggeeee till! Man får sån energi å glädje av din blogg att de inte går att beskriva! Hoppas du å sta Ella får en underbar helg! Det är ni värda! kramar

2009-10-02 @ 22:13:56
Postat av: Karin - Alicesmamma

Vad mysigt ni har det! Och tack för att du berättade om stövlarna :)



Skönt att resan gick väl, tur att man har amningen att ta till. Vi var till Kreta nyligen men Alice hade mer eller mindre slutat amma så jag var lite orolig innan flygningen. Som tur var blev det inga problems alls, hon sa inte ett knyst utan sov mest. Skönt!



Ha en skön kväll för sig själv och MYS, hoppas du får sova skapligt i natt också, sen väntar ju en härlig hotellfrukost misstänker jag :). Njut den här helgen utan matlagning, städning, tvättning, diskning och alla andra "underbara" vardagsbestyr - det är du mer än väl värd :)



Stora kramar♥

2009-10-02 @ 22:15:16
URL: http://livingnextdoortoalice.blogg.se/
Postat av: Livet med tre

Intressant att få veta lite om statistiken på sidan kan jag tänka.. Håller med ovanstående.. Hoppas du finner inspiration till att fortsätta blogga länge länge :-) God natt & kram!

2009-10-02 @ 22:52:15
URL: http://livetmedtre.blogspot.com
Postat av: Anna

Hej! Jag har skapat ett armband till förmån för Cancerfondens rosabandet-kampanj. Det heter rosa armbandet och kostar 199kr. 50% av överskottet går direkt till cancerfonden. Jag skulle bli jätteglad om du kunde tänka dig att skriva om armbandet på din blogg. Ju fler som deltar i kampen desto mer pengar till ny forskning! Läs mer på www.hildestamdesign.se Tack! Anna

2009-10-02 @ 23:17:58
URL: http://www.hildestamdesign.se
Postat av: Angelica

fin blogg!

2009-10-03 @ 01:11:09
URL: http://zesssan.blogg.se/
Postat av: Maja

Halloj! Måste bara fråga dig vad det är för märke på den gosiga åkpåsen du har till din söta dotters vagn. Den är sååå fin. Jag har buggas egna o den är ju rätt tråkig så jag är sugen på en ny. Hoppas du har tid att skriva i bloggen vilken det är.

Kram o tack för en bra blogg.

2009-10-03 @ 09:05:54
Postat av: Josefine

TACK!!!



Åkpåsen är en babysnuggle!

2009-10-03 @ 09:29:47
URL: http://www.prinsessansdagbok.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0