Ersättning - första gången hos oss


Ellisen igår då Mormor klippte håret!

Igårkväll var jag desperat efter nattsömn... Ella fick modersmjöksersättning ( 1/3 box) i sin kvällsgröt och några teskedar via kopp som törstsläckare. Sen ammade jag godnatt vid 19 och hon sov till kl 1! Däremellan var det några skrik men då buffar vi lätt på rumpan så somnar hon om. Som de flesta Mammor gör så väntar man ( och de sprängfyllda brösten) på nästa mattillfälle så jag och E la oss vid 23 och såg filmen Marley och jeg med Jennifer Aniston och Owen Wilson. Precis då mitt ena bröst läckte då jag grät i filmen så vaknade fröken. Sen åt hon med jämna mellanrum men jag har iaf konstaterat att det hjälpte igår med ersättning.

Nu ska fröken få lite lunch här.

Kommentarer
Postat av: Hilde

Fint å høre at du har fått litt søvn! Vår gutt får også erstatning på kvelden. Det nyttet ikke med morsmelk, den er altfor lett fordøydelig, pluss at erstatning har den fordelen at far kan gi det også :)

2009-09-01 @ 12:40:53
URL: http://mittlivinord.blogspot.com
Postat av: Wojtan

Hej JosefineJag valde ganska tidigt att ge Leonie ersättning som sista mål inför natten istället för att amma, av den anledningen att de ofta sover bra av det.

Så fort jag började med det sov hon 12 timmar varje natt, vilket gjorde mitt liv väldigt enkelt.

Sedan ammmade jag dagtid tills hon tröttnade på det.

Hoppas du får till det med hennes ätand epå nätterna för det sätter givetvis sina spår att inte få sova ordentligt.

Och om du inte får sova, hur ska du då orka styra E med järnhand???? ;)Kram Åsa

2009-09-01 @ 12:48:27
URL: http://www.wojtansblogg.se
Postat av: THE LIFE OF JANE DOE

Åh vilken söt bild!!!!!!

2009-09-01 @ 12:52:54
URL: http://missdoe.blogg.se/
Postat av: Nina

Det fungerade aldrig med amning för mig och min lilla så jag har alltid gett ersättning. Hon sover inte hela nätterna men det har nog mer med att göra att hon bara är tre månader. Annars är hon en väldigt nöjd, rund och go lite fröken. Inget ont om amning, hade det fungerat hade jag absolut ammat. Men så här i efterhand när allt "lagt sig" lite är jag väldigt nöjd med att ge ersättning.

2009-09-01 @ 13:21:53
URL: http://pieceofheart.blogg.se/
Postat av: Anonym

När vi skulle sluta med amning på nätterna så fick jag sova i gästrummet och min man tog barnet. Han bar och vyssade och sövde i 3 nätter. Sen lärde sig vår son att äta ordentligt på dagtid och äntligen ta välling till natten (men han ratade all välling utom 15 månaders, så den började han dricka vid 8 månader, helt ok enl barnläkaren) Och så fick vi börja sova hela nätter. Ljuvligt!"

2009-09-01 @ 14:03:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0