Hårfrågor

Jag fick många frågor om slingorna igår så jag försökte fota igårkväll. Beate på La Bionda är bäst så det är henne ni ska gå till. Det kostar lite mer men jag lovar att det är värt det. Min bästa Petronella har också blivit Beatefrälst ;-)

Vi gör många små ljusa slingor i folie på mig eftersom jag har väldigt tjockt hår. Sen penslar hon "skimrar" hon framme vid ansiktet då jag sitter i tvätten sista stunden. Så nu vet ni det! Det är inte helt ljust under om man lyfter, detta för att slita minst möjligt och det viktigaste är ju det som syns tycker jag. Fast jag vill ha en utväxt som gör det lite mer naturligt.

Efter foton igår sminkade jag av mig och la mig på spikmattan och somnade så skönt. Så jag hann nog sova i en timme innan nattens vaka startade. Alltid nå´t ;-)
Kommentarer
Postat av: Marie

Lika söt som alltid och slingorna ser perfekta ut. Påminns om att jag snart borde fylla utväxten... ;) Hoppas ni får en toppendag!

2009-09-06 @ 11:53:51
URL: http://mrsmarie.blogg.se/
Postat av: Rövarmamman

färgen blev super fräsch:) ja älskar att ha mitt hår så där ljust

2009-09-06 @ 14:09:13
URL: http://roxenmo.se
Postat av: ida

SÅ SNYGG!

2009-09-06 @ 16:05:41
URL: http://http//improveme.se/IdaE
Postat av: Lillan

Hej Josefine! Kul att höra att du trivs med din spikmatta. Vi har ju träffats några gånger hos din storebror M. Maila till mig, jag har något intressant att diskutera med dig. Ha det gott och sköt om dig. L

2009-09-08 @ 10:20:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0