Liv & spikar

Nu har jag matat min lilla sockerbit. Hon är så ljuvlig där hon ligger och mumsar och gosar med sitt eget hår... Hon äter som om det inte fanns någon morgondag och kurar ihop sig på sidan som en banan då jag lägger henne ned i sin säng igen. Just där och då blir jag ofta tårögd. Tänk att denna dotter kom till OSS? Jag (VI) är så fantastiskt lyckligt lottade som har två sovande barn vägg i vägg som andas vackert. Deras andetag är vackra för mig, andetag är LIV.Till något helt annat:

Jag fick hem SOLO idag i posten av Mamma då jag var med i en miniintervju.

Jag tyckte mitt ena svar var lite konstigt och ser att fråga + svar egentligen såg ut så här:

"FRÅGA: Tjänar du pengar på bloggen? Om inte inte har du fått några erbjudanden?

SVAR: Ja, det gör jag via annonsintäkter. Jag har blivit erbjuden att blogga för en fast summa i månaden men portalerna har inte tilltalat mig. ( Inte alls varit familjeinriktade / ens barnvänliga)"

Men i tidningen var det bara en fråga men hela mitt svar. Eivind tyckte jag svarat lite konstigt... Kan man klippa en skriven intrevju undrar jag? Då om någon gång känns det ju "safe" att svara på några få frågor.

Bara för att bloggkommentatorerna i tidningen säger att spikmattan är aningens ute i bloggvärlden så ska jag berätta att jag just fått en NY att testa. Yantramattan jag fått testa är större  än Shaktimattan och jag trivs väldigt bra på den men mer utvärdering kommer då jag testat den en stund. Så ni som är less på temat får blunda, liksom jag gör på mattan. LOVE IT!

NATTA!

Kommentarer
Postat av: Ina

Det beror helt på vad man kommit överens om med tidningen. Går man igenom materialet och godkänner det så ska inte tidningen klippa något alls.

2009-09-28 @ 22:41:00
URL: http://beautyofmind.blogg.se/
Postat av: Josefine

Aha! :) Det var inte så farligt.

2009-09-28 @ 22:45:55
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Karin - Alicesmamma

Vet precis vad du menar med "kurar ihop sig som en banan" :). Den där stunden när man ammat en nästintill sovande bebis och lägger ner den när den är som mest nöjd och belåten är bland det bästa som finns. Alice brukar dessutom mmmm:a och göra knorrande ljud så att man riktigt hör hur bra hon mår. Underbart! De stunderna saknar jag nu när vi inte ammar längre... Njut medan det varar!

2009-09-28 @ 23:20:02
URL: http://livingnextdoortoalice.blogg.se/
Postat av: Livet med tre (Maria)

Jaaaa.. vet precis vad du menar och det är verkligen mys :-) Vill aldrig att bebis tiden ska ta slut... får tår i ögat bara jag tänker på det :-( Gonatt kram!

2009-09-28 @ 23:52:05
URL: http://livetmedtre.blogspot.com
Postat av: Emma

http://temakarlek.blogg.se

Var en sötnos och gå in och hjälp mig med en undersökning! tack på förhand!

2009-09-29 @ 00:06:45
Postat av: Emma

Det är konstigt hur tidningarna själa väljer att klistra, klippa och vinkla. Man måste verkligen vara försiktig.

2009-09-29 @ 00:14:09
URL: http://misslindholm.blogg.se/
Postat av: Susanne

Glöm inte att meddela hur mattan är? LR hur mattorna är vid jämförelse? Jag funderar på att köpa mig en, men vet inte vilken...Ha en kalasbra dag!

2009-09-29 @ 09:25:25
URL: http://pingvinprincipessa.blogg.se/
Postat av: Lina

Visst är det helt fantasiskt med spikmatta, jag har blivit helt beroende. Jag riktigt längtar tills jag får komma hem och lägga mig på spikmattan ikväll framför tv och IDOL. :))

2009-09-29 @ 09:39:18
Postat av: Emma

Halloj! Undrar om det är någon som hittat sin plastikkirurg via en site som heter Godoc? (www.godoc.se) Min kompis fyllde sina läppar hos en klinik som fanns där och blev supernöjd, och jag hade tänkt göra mina bröst med det är så svårt att hitta en seriös plastikkirurg. Vad jag förstår är alla hos Godoc seriösa, någon som vet? Här har jag kollat mest : http://www.godoc.se/Default.aspx?id=25&GroupID=GROUP5

2009-09-29 @ 10:33:42
Postat av: Stina

Som skribent får jag redigera svar/citat, för att göra det läsvärt/läsbart och ibland är det platsbrist. Men andemeningen ska ALLTID vara detsamma i citatet som i den tryckta texten. Om jag var du skulle jag alltid be att få läsa citaten innan de går i tryck, för att vara säker på att du inte blir missförstådd. Kram

2009-09-29 @ 21:08:29
URL: http://girle.blogg.se/
Postat av: Josefine

HAHAHA PLASTIK?? jaja...!Stina: tänkte mig det och brukar alltid göra så men då man får så få frågor via mail tar jag faktiskt för givet att det jag svarar går i tryck =)KRAM!

2009-09-29 @ 22:44:50
URL: http://www.prinsessansdagbok.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0