Minnen

Det är så många minnen ifrån sommaren att smälta!

Något som sköljer över mig ofta är SAKNAD. Oftast är det intensiva dagar / veckor som vi umgås med "min" familj och det blir så hemskt tomt då det är över. Alla lär känna alla och alla bryr sig om alla. Det gör så ont i mig att inte kunna vara NÄRA. MÅSTE boka in en Sundsvallstripp med barnen snart till min Syster. Måste!!

 

Här slumrade Ella i vagnen på Ven en het sommardag. Det var dagen då alla cyklade runt ön och dagen min guddotter Vilde skulle födas. Jag tänkte på Ashi varje minut och satt här utanför kyrkan med underbar utsikt en stund och filosoferade!

 

Idag tänker jag på Malin som har Barnlycka som nog jobbar för fullt just nu eller kanske fått upp sin bebis på bröstet? LIVET -välj livet alla goda därute♥

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Anne

Klart du ska boka in fler resor till Sverige. Det är så mysigt att få vara nära familjen. Jag håller med. Super fina bilder från Ven. Hoppas ni har en mysig söndag.



//AK

2009-09-06 @ 12:51:39
URL: http://eightfloorview.blogg.se/
Postat av: Ina

Jag vet precis vad du menar. Jag har min familj 145 mil norrut, i Skellefteå. Själv har jag mitt liv på västkusten... stor kram

2009-09-06 @ 13:05:35
URL: http://beautyofmind.blogg.se/
Postat av: Anonym

2009-09-06 @ 18:19:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0