ONSDAG

Godmorgon SOLIGA onsdag i september!

Igårkväll erbjöds jag en helkroppsmassage i soffan så den tackade jag ja till! Sen somnade jag som en liten baby efter att ha matat Ella. Klockan 1.30 kom Elian in och det är ju bara mysigt men han ska ha tänd lampa... Vi vaknade alla fyra i vår 1,80 säng imorse men jag är lyckligt lottad som har en så fin familj. Ska försöka glömma tröttheten en stund och lova mig själv att somna 22 ikväll.

Vet ni att man ofta som småbarnsförälder längtar tills man ska sova i samma stund man vaknat till en ny dag? Även om man gör det kan man ju njuta dagen så länge men OJ som jag ÄLSKAR ATT SOVA sen jag blev Mamma. I helgen ska ny energi samlas och det är jag själv som måste komma i säng tidigare.

Nu vill Ella ha en ny morgonblöja här, Elian gick precis till dagis. Lite trött men jag hoppas han får en underbar dag! Vi ska hem till Karin i vår MammaBebisgrupp och jag tror vi ska ta en liten prommis dit idag. Den är inte så liten så jag får se vad vi hinner ;-)

KRAM till DIG!

Ps. Jag ska starta en tävling här väldigt snart. Ni tävlar om en åkpåse - så håll utkik!

Kommentarer
Postat av: Stina

Jag förstår PRECIS vad du menar. Man längtar tills nästa gång man får gå o lägga sig när klockan/bebisen väcker en på morgonen. Det går ju över efter ett teg (o lite kaffe), men varje morgon har precis samma känsla. Hur roliga dagar man än har. Kram

2009-09-02 @ 08:02:47
URL: http://girle.blogg.se/
Postat av: Angel

Ha en underbar morgon

2009-09-02 @ 08:13:26
URL: http://angelnr1.blogg.se/
Postat av: Jessica

Haha, jag förstår INTE vad du menar :-) Jag har nog aldrig sovit så mycket som nu när ja är mamma. Lägger mig i hyfsad tid 23 +/- och vaknar vid 07 och då väcker ja en söt sessa som sovit gott hela natten i sin säng.

I min värld kan ja inte förstå hur ni kan ha ett sånt kaos, men det är just de, alla barn är olika och alla rutiner är olika :-)

Men jag är helt tvärtom med sömnen!



Ha en lovely day

2009-09-02 @ 08:53:53
URL: http://studentmamman.blogg.se/
Postat av: Sofia

Oj vad jag känner igen mig i det du skriver! Aldrig tidigare har jag uppskattat en god natts sömn som efter jag blev mamma. Och nu ska vi ha ytterligare ett barn...



Man förstår inte hur man ska orka, men ändå gör man det och får (oftast) en underbar dag tillsammans med sin(a) älskade.

2009-09-02 @ 09:40:42
URL: http://fialuringens.blogg.se/
Postat av: Hanna

Haha, jag har inga barn, men jag längtar efter att få gå och lägga mig när jag har gått upp ändå :)



Läs min blogg! Hos mig finns något för alla. Jag skriver om min depression, mat och träning, smink, mode, skor mm. Idag kommer Veckans Tips upp, det vill ni inte missa :) Välkomna till min blogg, lämna gärna en kommentar också :) http://hannalinneal.blogg.se

2009-09-02 @ 09:44:51
URL: http://hannalinneal.blogg.se/
Postat av: Hanna

Ja det där känner jag verkligen igen! Just SÖMN har blivit så otroligt viktigt sen man fick barn, det är sömn man längtar efter, drömmer om, prioriterar framför annat (oftast..)och pratar om! :) Önskar er en härlig dag! Kram/Hanna

2009-09-02 @ 09:52:08
URL: http://hannakarolina.blogg.se/
Postat av: Cdot

Haha!! så där har jag oxå kännt flera gånger senaste 2 åren och värre lär det ju bli eftersom vi får nummer två om bara några dar ;-) Men det kan man verkligen leva med, att få ha två friska barn är total lycka. Även de dagar man är trött som fan.

2009-09-02 @ 11:41:33
Postat av: b & v

VI ÄR PÅ TV4 IKVÄLL!



Det är ett litet reportage som handlar om vår BLOGG och BLOGGVÄRLDEN.



Inslaget läggs även upp på vår blogg, men kika gärna på tv:n ocskå :)



http://apieceofsisters.blogg.se

2009-09-02 @ 15:02:25
URL: http://apieceofsisters.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag känner inte heller igen mig, mina barn har allti sovit mkt. Men varför lägger ni er inte när era barn vilar? Vilar en stund ni med? Varför fara och flänga på stan? Varför inte bara ta dagen och njut... ;-)

2009-09-02 @ 16:48:49
Postat av: Maria

Vi utan barn längtar också tills vi får gå och lägga oss. Tro mej, man kan vara trött även fast man är barnfri.

2009-09-02 @ 17:00:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0