Dagis och bebistankar...

Dagislämning gick bra! Elian hade klamrat sig fast till E först men sen satt sig med sin kompis och lekt med bilar och pussat E Ha Det utan att se på honom, skönt. Vi ska hämta tillsammans och jag längtar redan. Det blir nog någon som frågar om min mage antar jag, för bara Elians ena fröken visste något innan semestern. ÅÅÅÅ imorgon får vi se bebisen, det ska bli så härligt att förhoppningsvis få veta att allt ser bra ut. Annars blir det nog bloggtyst härinne en stund, vet inte hur jag skulle klara av ett negativt besked...

Vi pratade inatt om det, om barnet skulle ha hög risk för Downs ( vilket jag inte är i riskzonen för då jag är ung men man vet aldrig). E sa direkt att han ALDRIG kunde ta bort sitt barn, inte jag heller. Det är en människa som vi redan älskar och det är nog mest föräldrarnas liv som blir "annorlunda" på ett vis men samtidigt så är det ett barn som inte vet något annat, det är så hemskt att man kan utrota en människotyp om man kan säga så? Jag ska ta hand om dig vem du än är därinne. Kanske får vi veta flicka, pojke? Någon som fått veta det redan i vecka 14+0? ( vecka 15) Det blir ju ännu mer verkligt att veta vem det är med namn, vi kallade Elian Elian tidigt och alla i omgivningen visste att vi väntade en Elian. Det kändes extra stort. Men jag respekterar dem som inte vill veta och är duktiga och köper neutralt och får en BIG surprise på dagen D :)


Tänk att du ska bli storebror älsklingen vår.

Kommentarer
Postat av: tvilling mamma

hej !

jag fick veta i v 18,inte tidigare dem kunnde inte se då... ha en bra dag !

2008-08-04 @ 11:09:17
Postat av: Josefine,Blekinge

Åh, vad spännande! Jag fick mitt första barn i april i år så graviditeten känns "nära" fortfarande med allt vad det innebar av oro, glädje och nyfikenhet! Jag hade svårt att fatta att det var på riktigt - inte förrän jag fick Ludvig på bröstet gick det upp för mig att det var en människa som gömt sig i min mage! : ) Låter korkat, för rent mentalt fattade jag ju det, men antagligen inte känslomässigt...



Vi visste inte könet, jag ville veta men barnmorskan vid UL (f.ö. samma som var med vid förlossnigen) sa att de inte kollade efter det - att syftet var att upptäcka ev. fel.

Visst, det förstår ju alla att det är det som är relevant, men det hade ändå varit kul att veta.. Oavsett vem det hade varit så hade han/hon varit SÅ välkommen! Och nu när Ludvig är här, är det självklart att det var han som var menad för oss! Flummigt!



Ha en fin dag!

2008-08-04 @ 11:11:15
Postat av: Josefine

tvillingmamma: okej, kanske tvillingar är lite mindre också så det beror på det? GRATTIS till två!kram

Josefine: bara kärleksfullt, jag förstår hur du menar =) Tack för att du delar med dig! Kram

2008-08-04 @ 11:12:40
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: sarah

Först och främst tack för en supermysig blogg =)

Du har inget tips om vart man kan köpa snygga mamma jeans? Såg i ett tidigare inlägg att du hade ett par med bootcut skärning.

Tacksam för svar.

Kram

2008-08-04 @ 11:15:55
Postat av: Josefine

sarah: TACK!! Jag hittade de vida på H&M, sen har jag hittat ett par tightare på ZARA! Lycka till. Kram

2008-08-04 @ 11:20:07
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Micaela

Förstår att det är spännande och nervöst! Men hur det än blir kommer eran lill* vara väldigt älskad från start! Ni verkar vara väldigt fina föräldrar och Elian blir med all säkerhet en bra storebror:) Jag håller tummarna för er! Hoppas du får en fin dag!:) Ta hand om dig! Kram

2008-08-04 @ 11:22:50
Postat av: Madelene

Vi såg det glasklart på vårt UL men det var i v 18...och det vá sååå mysigt att få reda på att vår lilla kille fanns där inne i magen!! =)

Tycker det är jättesynd att man i Sverige oftast inte får reda på könet ens om man vill veta...

Lycka till på ert UL imorgon!! =)

2008-08-04 @ 11:59:01
Postat av: Annelie

Lycka till imorgon! Det kommer säkert att gå jättebra, men jag förstår precis din oro. Jag är gravid i v 38, bf 22/8. Vi fick veta på ul i v 20 att det är en liten flicka i min mage. Tycker precis som du att det blev så mycket mer verkligt när man fick veta könet och kalla henne vid namn! Gjorde även nupp-test i v 14, då tänkte jag inte på att fråga om kön, så vet inte om det går att se så tidigt!

Kramar

2008-08-04 @ 11:59:31
Postat av: Sofia S

Hej vännen! Sååå spännande! Hoppas verkligen det går bra för er! Jag fick vet i v.17 att jag väntade en flicka, först hade vi inte tänkt berätta för omgivningen men jag kunde inte hålla tyst! Det var så kul att kunna säge henne och hon ist för bara "den lilla bebisen".. Men sen blev man lite osäker mot slutet, tänk om de sett fel? Det har man ju hört om! Och jag hade shoppat små klänningar o grejer.. :-) men men, vad det än var så var det precis som du säger det absolut STÖRSTA man kunde vara med om! Det är coolt..

Man ryser bara man tänker på det! Förstår att ni är förväntansfulla..

STORA KRAMAR och ha en fortsatt skön dag!

2008-08-04 @ 13:35:55
URL: http://sofiass.blogg.se/
Postat av: Pethra

Vad mysigt med UL,man tänker tillbaka en del på sin egna graviditet nu när man läser om din. Tycker det är mysigt och man kan många gånger sakna att vara gravid :o)

Vi fick reda på redan i v.16 att vi väntade en tjej. Vet inte om 1 vecka gör så stor skillnad men håller tummarna för att ni får veta om ni har en önskan om det.

2008-08-04 @ 14:00:30
URL: http://pethrelitan.blogspot.com
Postat av: Jeanette, Sundsvall

Allt ser säkert jättebra ut, din mage växer ju och är så fin så konstigt vore det annars =). Lycka till, blir kul att läsa om hur det gick! Kram

2008-08-04 @ 17:04:25
Postat av: Line

Ønsker deg all lykke til!!! Det går bra skal du se!!! Det positive at du har vært så uggen er et sunnhets tegn,at alt er bra der inne!!! Du må bare gleder deg!!! Jeg har to og nå om dagen er de to så gode med hverandre,,,blir jo så rørt hvor godt storesøster tar seg av lillebror!!!

2008-08-04 @ 18:51:45
URL: http://frkfischersverden.blogspot.com
Postat av: madde

hej hej!!!



Spännande.. Vi fick reda på könet i vecka 18. Vi valde att ha det som vår lilla hemlis. Och det var faktiskt superkul att vi gick runt och visste och ingen annan... Alla frågade.. -vad tror ni nu det blir???

Ha ha. de skulle bara veta..



Hoppas att allt går bbra imorgon



Kram Madde

2008-08-04 @ 21:53:30
URL: http://elliesdagbok.blogg.se/
Postat av: Martina&Leon

Jag fick redan i v14 reda på att jag väntade en pojk,men jag gjorde iofs mitt ul utomlands.Här i sverige får man ju nästan inte reda på det längre,förutom på privatkliniker

2008-08-04 @ 21:55:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0