Fina ting till de små:

Passande nog så fick jag och Elian paket då vi satt och åt lunch idag. Han käkade pannkakor och postmannen kikade in och kom med paketet till dörren. Paketet var ifrån Barnlycka och som jag tidigare tjatat om så har jag längtat efter att provbädda vagnen med nya åkpåsen som vi också fått därifrån så jag det plus två godbitar ur paketet nu:


Härligt rosa och grå åkpåse ifrån 7AM! Vi har tidgare haft en annan variant och i år ska Elian även få denna i grått så vi har en på dagis och en i syskonvagnen. Denna är SÅ gosig med mjuk fleece inuti och den växer med barnet. Jag rekommenderar alla att köpa 7AM då jag haft en del olika tidigare men de har aldrig alla dessa smarta funktioner.



Det går att snöra åt runt huvudet ordentligt då lilla tjejen sover ute i kalla luften.


Tänk att hon snart ligger härinne?
EXAKT två månader till termin / beräknad födsel idag!


Den här står inne på kontoret och frestar mig...Mysigt att varje dag bli påmind om att jag snart har en bebis UTANFÖR magen ;-)


Kommer ni ihåg att jag bloggade om denna? Då tog Barnlycka in den och både dem och jag var noga med att se hur djuren behandlats och som ni läser så lovar TROLL att ullen är "fri fra mulesing".


Den här har jag suktat efter sen jag såg den för två år sen, kabelstickad jätteskön overall som kommer bli jättefin i vår!

Kom ihåg att ni alltid får 10% rabatt hos Barnlycka då ni uppger Prinsessans Dagbok i kassan. Malin som har den butiken med sin kära är världens sötaste!

Jag avslutar julkalendern om någon timme så passa på att delta!




NJUT KVÄLLEN!



Kommentarer
Postat av: Anna

Oj vilken underbart rosa vagnpåse! Tyvärr så är min sambo allergisk mot just rosa, så jag har fått börja mig och har varken rosa vagn, åkpåse eller skötväska, även fast det skulle vart så gulligt till vår lilla tjej.

2008-12-06 @ 20:26:57
URL: http://thekattmat.blogg.se/
Postat av: Sara

Vilken fin rosa färg =) TREVLIG KVÄLL!

2008-12-06 @ 20:32:41
URL: http://sarasdiary.blogg.se/
Postat av: Maya & Maximilians mamma

Vad fin vagnen blev med rosa åkpåse! Jag har en precis likadan bugga till min prins:) Hoppas ni har en bra helg!

2008-12-06 @ 20:37:19
URL: http://stilettklackarochbarnvagn.blogg.se/
Postat av: Erica

Hej! Jag har länge undrar vad den där bygeln över vagnen är till för? Tar man av den när man ska lägga ner bebisen? Den ser ju ut att vara ivägen.. Ett stort frågetecken! Kram

2008-12-07 @ 00:01:22
URL: http://frogsandprincess.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jättefin vagn och "bäddning". Undrar dock över bågen som går över liggdelen (och sittdelen senare), går det inte ta bort den? Den ser väldigt mkt i vägen ut när man ska lägga ner en liten som inte kan hålla huvudet själv.

2008-12-07 @ 08:24:57
Postat av: Josefine

Bygeln klickas enkelt av och den är till för att man ska kunna bära bagdelen och sen då bebis sitter håller de ofta i sig i den!



KRAM!

2008-12-07 @ 09:00:07
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Mariann

Så fint det ble med den posen. Jeg tror det blir en slik bare i sjokolade/rosa-farge på vår lille frøken. Takk igjen for bra tips. Ha en topp 2. søndag i advent. xxx

2008-12-07 @ 11:44:22
URL: http://hjertets.blogg.no
Postat av: Anette

Så fina grejer!

Vill också köpa men har lite längre tid kvar, är ju inte beräknad förrän i början av juli...

2008-12-08 @ 11:20:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0