Andas in, andas ut!

Igårkväll hade jag massa sammandragningar och satt och andades djupt in och ut. Det gör mycket ondare då jag sitter än ligger. Då jag sitter i soffan, kör bil och då jag går har jag nästan alltid sammandragningar men då jag ligger slappnar kroppen av. Ville bara tipsa er som har det likadant att ANDAS djupt in genom näsan och sen slappna av genom att låta all luft pysa ur munnen. It helps!

Kommentarer
Postat av: Oo

Är det snart dags? :) Ha en bra dag! Kram

2008-11-13 @ 08:26:30
URL: http://onie
Postat av: Therese

Tack för tipsen =)

Jag får jätteont då jag sitter el ligger och ska resa mig upp. Har ringt min BM iaf så hon lär väl ringa upp.

Men idag är jag hemma med en sjukdag och den tänker jag njuta av :)

2008-11-13 @ 09:28:04
URL: http://tostberg.blogg.se/
Postat av: Kattis

Pustar på jag med ;) Visst hjälper det! Det var det enda jag gjorde med min förra födsel, hann inte med någon bedövning. Andas, pusta och gå in i dig själv!

2008-11-13 @ 09:46:39
Postat av: Marie

Hej! Jag måste verkligen hålla med dig om andningen. När jag födde min dotter för ca 1 år sedan så tog jag mig igenom förlossningen med just andningen. Ingen lustgas, ingen bedövning- endast att andras "rätt". Inte för att det är fel med hjälpmedel, men någonstanns känner jag ändå lite stolthet att jag klarade mig helt utan bedövning. Hela graviditeten sa jag att jag ville ha all hjälp man kunde få, men väl där så fungerade andningen så otroligt bra att det räckte mer än väl! Spännande med en bebis till för er del =) KRAM

2008-11-13 @ 11:28:00
URL: http://mariehenriksson.blogg.se/
Postat av: soffan i gbg

Hej!

JAg har också haft sammandragningar..för första gången i går när vi var ute och gick. Jag glömde nästan att jag var gravid och plötsligt var jag tvungen att stanna för att ajg fick en stark sammandragning...blev lite rädd men både jag och min man förstod vad det var...Jag har bf 4/2 så det är skönt att höra att man inte är ensam. Vi får helt enkelt lyssna på våra mirakel och ta det lite lugnare;) Ska tänka på andningen, lätt att sluta andas ist för tvärtom.

Kram

kram

2008-11-13 @ 11:38:21
Postat av: Anonym

som hundägare är detta hjärteskärande,dom våldtas lagligt i sverige kolla på www.lillanmalutta.blogg.se

2008-11-13 @ 11:56:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0