En julklapp!


En julklapp ifrån Zara shoppade jag idag efter Jordmor.
Det finns SÅ mycket snyggt på Zara och speciellt snygga "businesskläder" såg jag idag då jag nu vet att jag inte ska jobba mer innan bebis kommer. Jag gick och kände på krispiga vita skjortor och kom på att det är länge tills jag sitter på ett kontor igen, konstigt...!

Min kontroll idag gick väldigt bra. Jag har gått upp 12,5 kg vilket känns mycket men jag vägde också ca 5 kg mindre nu i starten än då jag väntade Elian. Min Jordmor sa att det är helt vanligt att bebis ( och Mamma) växer mest i början och mindre efter v 36. Magen ligger fortfarande på den övre kurvan men lite under sin egen kurva då hon ligger i säteleie. Vi pratade också om att hon är så mycket mer rörlig än Elian var och det är för att jag är flergångsfödande och det betyder att bebis har större plats och ligger oftast och snurrar och flyttar sig längre ut i graviduteten eftersom de har bättre plats. Med nr ett lägger bebis sig ofta nedåt med huvudet redan i vecka 30 eftersom livmodern är tightare och ger mindre plats. Jag har misstänkt att hon ligger lite på sidan för jag tycker jag känner huvudet på höger sida, och mycket riktigt så gör hon det!

Allt känns bra och jag tycker alltid det är så härligt att höra hjärtslag och att tänka på att det inte alls är länge kvar nu. Jag hann springa in på POP också för att köpa en märkningspenna till Elians kläder, jag fick den alldeles gratis. Tänk så små ting som kan glädja.


Jag  på väg till dagis. Kände mig som en riktig hemmafru idag.
Städa hemma, tvätta, sen jordmor, fixa märkpenna och hämta kläder på kemtvätt till E.
Sen då jag hämtade Elian så ville han så gärna hänga med hem och det var knappt någon kö. Det är det bästa varje dag, att få hejMammakramen på dagis. Nu leker han med bilar och E är på väg hem. Vi får besök av Håvard senare så jag ska smita iväg till IKEA och fixa lite to dos tänkte jag.
Hoppas ni har en skön måndag?


Kommentarer
Postat av: Mariann

Gratulerer med flott kontroll da. Det ser ikke ut som du har lagt på deg noe mer enn magen, så de 12.5 kg må være veldig godt fordelt (",). Ønsker deg en fin kveld.

2008-11-24 @ 16:47:35
URL: http://hjertets.blogg.no
Postat av: L

Hej Josefine! Jag har en lite fråga till dig och kanske dina läsare. Det är så att min mamma har en servis som heter Royal Albert - The flower of the month och tyvärr så fattas det 3 assietter. Hon skulle så gärna vilja ha gräddsnipan och sockerskålen till servisen också. Hon fyller år i December och jag har letat runt som en galning efter dessa saker men jag får inte tag på det någonstans! Det kan inte vara nån av dina läsare som skulle vilja sälja delar? Tack så länge. Kram L

2008-11-24 @ 17:09:24
URL: http://tuggaa.blogg.se/
Postat av: L

Hej Josefine! Jag har en lite fråga till dig och kanske dina läsare. Det är så att min mamma har en servis som heter Royal Albert - The flower of the month och tyvärr så fattas det 3 assietter. Hon skulle så gärna vilja ha gräddsnipan och sockerskålen till servisen också. Hon fyller år i December och jag har letat runt som en galning efter dessa saker men jag får inte tag på det någonstans! Det kan inte vara nån av dina läsare som skulle vilja sälja delar? Tack så länge. Kram L

2008-11-24 @ 17:10:00
URL: http://tuggaa.blogg.se/
Postat av: sassa

hej , tänkte höra om du vill lägga till mig vid dina länkar så gör jag detsamma?Kram.

2008-11-24 @ 17:12:05
URL: http://sandram.webblogg.se/
Postat av: Felicia

Gud vilken fin bild på dig! :)

2008-11-24 @ 17:28:27
URL: http://feliciamarthes.blogg.se/
Postat av: Carina

Ibland har Zara massor som man vill ha och ibland inget. Det är knasigt!

2008-11-24 @ 17:45:45
URL: http://carinadenfina.blogg.se/
Postat av: Sandra

En fråga..Är Håvard singel? :P

2008-11-24 @ 17:53:18
Postat av: Sandra Tjulin

BEHÖVER ER HJÄÄLP ! :O

LÄS; http://sandratjulins.blogg.se/2008/november/angest-buhu.html#comment

2008-11-24 @ 17:56:29
URL: http://sandratjulins.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej Josefine!

skönt att höra att bebisen mår bra =)

ha en trevlig shoppingkväll på ikea ;)

kram

2008-11-24 @ 18:02:01
URL: http://yesucan.blogg.se/
Postat av: Emma

Zara har riktigt fina grejer just nu.

2008-11-24 @ 18:09:24
URL: http://misslindholm.blogg.se/
Postat av: Nina

Härligt att allt är bra med bebisen. =) Zara finns inte i min stad...tyvärr!! =( Dom har ju en hel del snyggt! Jag har bara besökt den butiken i sthlm en gång.. tror jag..

2008-11-24 @ 19:16:14
URL: http://cupcakedream.blogg.se/
Postat av: rebeccy

Jag behöver svar, på hur en bra förälder är. Jag håller nämligen på med ett forskningsarbete i skolan då vi granskar föräldraroller och hur en bra förälder är en bra förälder i dagens samhälle. Jag tänkte skriva en uppsatts om detta då ämnet med "curlingföräldrar" är så hett på tapeten och där man numera börjat diskutera i att dagens föräldrar är för lite med sina barn, samt "skämmer" bort dem till att inte passa in i ett samhälle med flera olika individer.

Frågan jag gärna tar svar på är, hur är en bra förälder? Behöver många många svar på detta så. Tack allihopa på förhand.

2008-11-24 @ 19:37:04
URL: http://rebeccy.blogg.se/
Postat av: hannie

åhh så skönt"

Minst ett år hemma innan man behöver jobba igen.

Jag längtar efter att få testa det livet nu. Och faktiskt slippa de krispiga business kläderna lite! ;)ha det underbart

2008-11-24 @ 19:39:31
URL: http://lillababy.blogg.se/
Postat av: Jessica

hej Josefine!

Jag hoppas att tjejen vänder på sig om inte så rekommenderar jag inte ett vändningsförsök (om det erbjuds i norge!?) vår dotter låg i säte men vände sig inte utan hade redan "fastnat" i förlossningskanalen så vändingsförsöket (som var dte absolut läskigaste jag varit med om) lyckades inte så vi fick planerat kejsarsnitt. Dock kom värkan och allt igång innan så det blev ett "akut" snitt men väldigt lugnt och kontrollerat!

2008-11-24 @ 19:50:45
URL: http://studentmamman.blogg.se/
Postat av: Spiderchick

duktiga du som handlat juklappar =)

2008-11-24 @ 20:43:17
URL: http://spiderchick.blogg.se/
Postat av: Josefine

Ja jordmor trodde hon vänder sig, annars planeras snitt sa hon men jag kommer absolut be om ett vändningsbesök. Men som hon sa så är detta helt normalt för flergångsfödande!Den här gången ska jag inte ta ut full Mammaledighet som sist, ska vara lite mindre ego och E ska få inse hur hemmalivet är :)

KRAM!

2008-11-25 @ 11:28:12
URL: http://www.prinsessansdagbok.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0