Älskade barn - v 24

Mamma Känner du av ditt bäcken? Att bäckenlederna mjukas upp under graviditeten är helt normalt men för vissa kvinnor kan det bli oerhört smärtsamt. Om du får problem, prata med din barnmorska. Det finns hjälp att få.

Barn Fostret har fått en dygnsrytm. Det både sover och är vaket. Antagligen är det som mest livligt när du vilar dig. Ögonlocken täcker hela ögat och naglarna har vuxit. Om du puttar på magen märker du att barnet flyttar sig. Det har blivit känsligt för beröring. Lungblåsorna är vattenfyllda under hela graviditeten och vätskan pressas ut vid själva födseln.

Jag känner definitivt av mitt bäcken så jag undviker klackar. Idag är det ömt efter långpromenad igår så jag haltar lite. Bebis bebis, tänk att du snart är här som en del av vår familj? Vi blir fyra? Känns jättestort att tänka på. Bebisen till höger ------>
har växt så snabbt tycker jag.

Imorse hade jag med vår Bugaboo i bilen då det är en skruv som ska fixas och Elian sa: Bebis sova där.. Skruttisen vår som blir storebror. Det är overkligt att tänka på men så verkligt då han redan känner på magen och är extremt bebisintresserad.

Nu: Lunchdags!

Kommentarer
Postat av: Marika

hittade hit via alltforfaraldrar tror jag :) känns bra/kul att ha något att läsa som är i samma vecka som mej, eller jag är en vecka före dej ;) så här kommer jag kika in fler gånger. ha det fint!

2008-10-13 @ 11:49:40
URL: http://mariikis.blogg.se/
Postat av: jenilita

åh vill med ha barn! va tycker ni om måns zemerlöv? vil ha en proffs bloggares åsikt!

2008-10-13 @ 12:07:31
URL: http://www.blonditamedfotboja.se
Postat av: Jenny Angel

Hej, en fråga bara, pratar Elian norska eller svenska?

2008-10-13 @ 12:10:51
Postat av: Stina

Jisses, är du redan i v.24, så snabbt det gått, men det antar jag att du inte själv tyckedr, man tycker ju det går sååå sakta. Kramar Stina i Luleå

2008-10-13 @ 16:53:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0