Fint paket på posten....

Nu ska jag se ännu ett avsnitt av Himmelblå i sängen. Har tagit saltvattenspray i näsan men det hjälper väldigt lite så jag ska sova bort förkylningen tänkte jag ;-) Sen blir man extra täppt då man är gravid, det sitter liksom längre upp känns det som.

Jag fick SÅ fina sängkläder, spjälsängsskydd och sovpåse till BEBIS och jag önskar jag kunde visa men det är ju så lätt att gissa vad som vi tror gömmer sig därinne då...! Kanske jag berättar efter 3dul, då kan jag kanske visa mer saker som vi köpt också. Förresten, mitt Lindexpaket med härliga bebiskläder + en fin kofta åt mig kom det ingen avi på så det har nu skickats tillbaka tydligen. Jättesynd men vi har fått så mycket fina kläder under tiden så kanske lika bra. Det ska bli KUL att om några veckor ta fram Elians söta bebiskläder och minnas!


Setet vi fick kommer ifrån BARNLYCKA och det är i mjukaste Satin!

Angående Barnlycka så måste ni kolla in det här underbara regnstället. Samma märke som Elians overall. TROLL med härligt uttagbart riktigt rejält ullfleecefoder inuti. Jag ska visa en bild på Elian så snart jag fotat honom in action i sin. Han har den på dagis och den fungerar utmärkt.

Nu dags för Himmelblå och sen en skön natts sömn tänkte jag! Tack för idag och för alla era underbara kommentarer!
Jag ska fota mina stövlar snart och visa fler bilder, men i eftermiddag var det lite jobb som stod på menyn för min del. Jag har hemmakontor nu så jag kommer kunna jobba hemma dagar som idag då jag egentligen har väldigt ont. ( Nacken blir värre av all stress såsom förkylning är men idag hjälpte det SÅ att vi haft en bra natt!)

Sov Sött!


Ps. Jag avslutar tävlingen imorgon så titta in då för jag behöver vinnarens namn + adress så jag kan posta vinsten asap!

Kommentarer
Postat av: Malin.E

Menar du efter tredje ultraljudet? :-) Nyfiken

2008-10-22 @ 21:31:35
Postat av: Anna

Hejsan! Jag respektar att ni inte vill berätta om könet men undrar dock varför? Jag har vänner som tagit reda på könet och vänner som inte tagit reda på könet men inga som tagit reda på det men ändå hållit det hemligt! Som sagt, 100% respekt men WHY?

2008-10-22 @ 21:46:48
Postat av: Evelina

ja vi vill veta bebis kön =)!



kram

2008-10-22 @ 21:48:36
URL: http://evelinas.blogg.se/
Postat av: KarolinaN

Gokväll! När vi väntade vårt andra barn så tog BARA jag och min sambo reda på om det var en tjej eller kille. Vi var faktiskt lite luriga där och behöll det för oss själva. Sen får man aldrig veta till 100% heller ju. Och sen fick släkt och vänner en överraskning! Man måste alltid göra det som känns bäst. :)Kram!

2008-10-22 @ 21:57:25
Postat av: Josefine E

Jag tycker ni ska behålla det för er själva. Jag hade inte velat berätta det för "allmänheten". Det är ju roligare med överraskning :)

2008-10-22 @ 22:10:31
URL: http://josefineewo.blogg.se/
Postat av: daisy

Hei!



Jeg leste nettopp intervjuet av deg i Kamille, og måtte selvfølgelig titte innom bloggen din! :) Har aldri vært her før, men synes du har en veldig flott blogg. Hyggelig å lese om din hverdag, og om din skjønne sønn. Og så koselig at du er gravid! Blir spennende å følge med deg videre! :)

2008-10-22 @ 22:15:25
URL: http://daisyshi.blogspot.com
Postat av: saraH

Nämen vilken söt kille;)

2008-10-22 @ 22:15:30
URL: http://sarahart.blogg.se/
Postat av: E

Förstår om ni vill behålla det hemligt, men det börjar kännas lite löjligt att du ev ska berätta efter det ena eller det andra. Håll det hemligt eller berätta, men bestäm dig! Dåligt sätt att försöka locka/hålla kvar läsare. Förresten känns det som om du lider av någon bloggtorka just nu, inga inlägg värda att läsa senaste veckorna!

2008-10-22 @ 22:26:27
Postat av: frufjeldhammer

Hmmm... siden du solgte det rosa trekket til vognen, så tror jeg kanskje det blir en gutt til!?S

Samme det, spennende er det...

god bedring på deg og lykke til!!

2008-10-22 @ 22:34:46
URL: http://frufjeldhammerskaos.blogspot.com
Postat av: J

Ja jag älskar din blogg förövrigt men jag håller med "E". Kanske du borde bestämma dig. Antingen berättar du eller så är du rent ut sagt TYST. För du säger hela tiden; Kanske säger jag det då, kanske säger jag det då, kanske säger jag det DÅ!! Men man har gått och väntat på spänning att du ska berätta, men just nu börjar det bli segt :/

2008-10-22 @ 22:44:58
Postat av: Emma

Å vad mysigt med en liten bebis:)

2008-10-22 @ 22:49:39
URL: http://misslindholm.blogg.se/
Postat av: Lisa

Aha :)) flojel = sammet DET hade jag inte kunnat lista ut Tack :))



När det gäller könet på bebisen så måste jag säga att det har ju faktiskt inte så stor betydelse vad det är huvudsaken att det går bra.När jag väntade barn nr.3 så gick vattnet i v.22 och jag fick göra ul varannan vecka nästan hela grav. och då fick vi veta att det var en pojke och eftersom alla sa HELA tiden hoppas nu att ni får en tjej så valde vi att berätta att det bodde en lillebror i magen,dvs. son nr.3 :)) Trots att jag varit så nära att förlora honom och få missfall så fanns det dom som sa - stackare en tredje pojke --- Sådana kommentarer gör mig ledsen och ursinnig ! När han föddes i v. 37 fullt frisk och helt underbar så var det en sån enorm lättnad,det är ju det enda som betyder något eller hur - 3 gossar på 3 år och 3 månader - HÄRLIGT ! Visst är det kul att få en av varje men om man tänker efter så är det inte viktigt.Idag har jag 5 barn nummer 4 blev en tjej och sedan en liten gosse till.

Därför tycker jag att du skall berätta (om du vill) om det är en pojke eller flicka för det är ju lika underbart vilket som,håller du på det så blir det en större grej vilket kön det är......avdramatisera tycker iallafall jag - eller vänta med att berätta tills han/hon är ute.



Tycker bloggen är relaxed nu - lugn och skön med vardagsmys och vardagsbestyr mm mm



Funderar lite på namn (kul :) vad passar ihop med Elian och funkar fint på norska och svenska......



Godnatt och sovgott



ps. jag köpte rosa klädsel till min BB och son ds.

2008-10-22 @ 23:08:38
Postat av: mantis

Respekterar ditt beslut men tycker samtidigt att frågan om att berätta vs. icke berätta om bebisens kön fått alltför stora proportioner i din blogg. Det viktigaste är ju trots allt att du och bebis mår bra (oavsett kön). När det gäller val av klädsel, sängkläder, vagn etc. så brukar jag resonera som så att färger är könslösa. Det är bara våra fördomar som sätter gränser för vad som är "tjejigt" vs. "pojkigt". Kram på dig!

2008-10-22 @ 23:53:53
Postat av: Lotta

Är det något nytt det här med att kalla sitt barn för bebis och inte för bebisen?

2008-10-23 @ 02:53:19
Postat av: Jennifer

Jag tycker det är helt bortkastad tid att diskutera det här. Det är ert barn och ni bestämmer.

2008-10-23 @ 08:26:29
Postat av: Renée

jag respekterar ditt beslut. tycker det är synd att du inte kan visa det ni får men jag förstår helt och fullt. Förhoppningsvis får tiden utvisa :D tycker att du delar med dig av väldigt mycket iaf, och det är jag tacksam för. Det får mig att stanna kvar... Låter förresten riktigt bra att du kan jobba hemifrån ju! Måste kännas skönt att det finns flera alternativ!

2008-10-23 @ 09:08:06
URL: http://pluggis.blogg.se/
Postat av: emelie

åååh, söt ..

2008-10-23 @ 22:01:09
URL: http://ewelie.blogg.se/
Postat av: Anonym

Om det nu är så att ni vill behålla om det är en flicka eller pojke för er själva ska ni göra det, såklart :-) Däremot kan det ju tyckas lite onödigt att ens skriva något om det här med kön och berätta eller inte berätta i så fall. Jag förstår att flera läsare här känner sig lite konstigt behandlade...

2008-10-23 @ 22:56:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0