Dagens!


Idag blev det jeans ZaraMamma, tröja/tunika med öppen rygg H&M trend, kofta ZARA, poncho Proud och skor Bianco. Väskan är ifrån H&M. Fancy som alltid ;-) Det som kanske är positivt med mina dagens är att alla kan köpa dem. Inga dyra Gucciväskor här inte ;-)
Men sjalen är köpt på Robot så den tror jag är 2hand ( de säljer både nytt och gammalt)

Kommentarer
Postat av: towe

man ser inte så jätte mycket vad du har på dig. Himla liten blid! men det var säker jätte snyggt! :D + super härlig blogg. massor med kramar

2008-09-27 @ 22:12:41
URL: http://iqblondinen.blogg.se/
Postat av: Josefine

Klicka på bilden så blir den större!

2008-09-27 @ 22:14:23
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: C

Haha, kändes som en "passning" till AnnaStina

2008-09-27 @ 22:15:23
Postat av: Josefine

C: nejdå, alla är vi olika men jag tycker ibland det känns onödigt med mina dagens då det är väldigt mkt lika som andra. Fast jag har märkt att folk gillar det pga att det faktiskt ofta går att köpa =) Alla prioriterar olika ting och jag har alltid trivts bra med budgetshopping!

Sen gäller det bara att vara säker på sig själv tror jag!

2008-09-27 @ 22:18:32
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: kan heta vad som helst

Är man inte säker på sig själv om man har Gucci eller vad? Vilket bittert inlägg från dig. Kanske ska ta bloggpaus då du är på dåligt humör!

Tycker också verkligen det var nåt mot AnnaStina, hon som verkar vara så rar mot dig.

Illa illa!

2008-09-27 @ 22:47:12
Postat av: Josefine

kan heta vad som helst: jag tänkte att nu missuppfattas säkert det också. Ska förtydliga mig! Jag känner många underbara människor med Gucciväskor och det är bara inget JAG skulle lägga mina pengar på som det är idag. Jag och AnnaStina skämtar ofta om det hur olika vi ser på saken och det var en kul grej. Ni behöver inte oroa er för att hon ska bli upprörd över detta =) Jag menar också att jag TROR att stilen sitter i självkänslan, att är du snygg i något så beror det på att DU mår bra av det. Syftade inte på Gucciväskor då det gäller att vara säker på sig själv utan folks "looks" öht. Jag kan tycka coola tjejer i vanliga kläder är snyggare än de som har märkeskläder ifrån topp till tå men inte kan bära upp dem med stolthet. Oavsett så säger jag aldrig sånt till folk utan detta är bara personliga meningar. AnnaStina är FAB i sina Gucciväskor och det vet hon att jag tycker så detta inlägg har INGET med henne att göra jag bara skrev i farten ( som alltid) om min dagens..

Hoppas ni nu förstår bättre!

2008-09-27 @ 22:53:19
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Josefine

Ps, jag tar gärna emot en gratisGUCCI och bär den mes stolthet men skulle inte lägga pengar på märkeskläder i dagens läge. Jag menade alltså inte något mot er som lyxar till det.

2008-09-27 @ 22:55:39
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Katrine

Jeg tror at alle normalt oppegående og intelligente mennesker forstår hva du mener. Jeg må bare uttrykke min beundring for hvor flink du er til å ordlegge deg. Alle som leser bloggen din må se hvilken fantastisk åpen og positiv jente du er. Jeg er - til stadighet - imponert over hvor reflektert og klok du er så ung! :)



2008-09-27 @ 23:11:41
Postat av: Jenny

Drama, drama, drama :) Herregud vad alla läser in mycket i dina inlägg! Jag håller med dig, H&M är toppen. Visst skulle jag inte tacka nej till en Gucci om någon gav mig en men det är verkligen inget jag skulle lägga pengar på. Märken är enligt min mening tråkigt, alltför många "köper" sig en stil genom att bara bära dyra märken. OBS: MIN åsikt, alla får göra precis som de vill, jag älskar alla och dömmer ingen. Peace :)

2008-09-28 @ 01:02:50
Postat av: Anne

Tycker som Katrine. Vi som läser din blogg dagligen och som inte "vill" misstolka allt som skrivs, förstår ju vad du menar. Josefin, du behöver verkligen inte förklara dig. Vi fattar ;) Jag håller med dig om att budgetshopping är ballt men jag skulle inte heller säga nej till en GUCCI eller varför inte en Marc Jacobs ;) Lovely! KRAM KRAM

2008-09-28 @ 08:28:41
Postat av: Johanna.L.

Förstår vad du menar josefine!! Är glad att du visar upp dina fina inköp som vi "vanliga" också har råd att köpa... Man behöver inte ha märkes kläder för att vara FAB =)... Dom gånger jag har köpt något märkes plag och tröttnat efter ett tag får jag jätte dåligt samvete, efter som att det kostade lite... Och att du skulle pika AnnaStina?? Vad får folk allt i från?? Men det är väl så att bara för att man har en åsikt så får alla för sig att man pikar någon eller är avundsjuk! Ha en underbar söndag Josefine!! Kram kram



2008-09-28 @ 10:40:49
Postat av: Cissi

Älskar din blogg, har röstat på dig som årets blogg. Verkligen fin dagens outfit. tror du ponchon passar till dem sin inte är gravida?

2008-09-28 @ 14:40:12
URL: http://ceciliamaria.blogg.se/
Postat av: Josefine

Tack snälla ni!

Cissi: ja det borde den göra. En poncho är ju stor och den är i skön ull =)

2008-09-28 @ 15:20:41
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Cdot

Jag tycker det är underbart att du är så snyggt klädd jämt OCH köper kläder som en annan har råd med ;-) Jag är dock precis som du och har alltid varit. Jag älskar kläder men tycker det inte är värt att lägga stora pengar på ett plagg eller en väska. Jag är sååå glad att jag är så haha

2008-09-28 @ 18:41:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0