Drömmer...

om bebishörnan vi ska ha bredvid sängen. Jag sätter gärna upp bebisens namn på väggen ovanför vaggan ( vill ha en som hänger tror jag) och det ska bli SÅ kul att förbereda!


Myfirstroom.se

Kommentarer
Postat av: Lotta

:) Vad GLAD jag blev vilket snabbt svar nu skall jag shoppa smink på lunchen :):) Funderar ni på namn ? Vi fick veta på ultraljudet att det var en pojke så vi hade Gabriel som namn när han var i magen men när han kom ut var det en tjej iallafall chock men Jättekul såklart ! Tyvärr fick hon vänta till sin 1-års dag på ett namn ;) Kunde inte tänka om........

2008-09-11 @ 09:54:33
Postat av: isabella

tänkte på ryggsäcken.. vi har en fjällräven kånken till våran lilla harry. den sitter jätte bra å de finns ett sittunderlag oxå. å alla möjligafärger

2008-09-11 @ 10:34:35
Postat av: Maria

Hej Josefin!Har läst din blogg väldigt länge men aldrig kommit mig för att skriva något inlägg. Vill bara att du ska veta att du är en riktig inspirationskälla och jag får en stor dos av energi genom att läsa sin blogg. Väntar själv mitt första barn i början av januari. Mycket tankar och en oerhörd längtan tills det är dags för den lille att titta ut. Lycka till med allt framöver och strunta i alla negativa kommentarer från personer som bara vill ha något att klaga över.Många kramar!

2008-09-11 @ 10:44:39
Postat av: Lina

En vagga som hänger har vi till Mirabelle, mamma och pappa hade köpt en sådan då vi var hemma i S-vall i augusti. Kan säga att de är mysiga och fina på alla vis MEN de är jobbigt att lyfta i och ur bebisen ur den. Den svänger ju (såklart, det som är meningen ju) och det är jobbigt, speciellt på natten om man inte vill tända lampan. Och den sitter ju i linor och dessa är lite i vägen då man ska försöka smyga ner en sovande bebis i den. Specillet Pontus tyckte det, som ju är lite större än mig och ganska lång. Eivind är väl riktigt lång va? Iaf, köp en vagga om du vill men jag skulle tipsa att ha en vanlig säng också. Så har vi nu. Hon sover i spjälsängen på nätterna men använder vaggan på dagarna då hon sover.Lycka till, hoppas jag inte gav dig huvudbry! =)

2008-09-11 @ 11:51:30
URL: http://linalindstrom.blogg.se/
Postat av: Josefine

Lotta: oj vilken chock, vilket namn blev det? Hoppas jag får rätt kön så jag slipper skriva fel namn haha =)isabella: tack! har den knäppning? ska nog köpa en POP tror jag =)Maria: TUSEN tack, så glad jag blev nu! Önskar dig en strålande dag. KRAMLina: TACK, jag blir jätteglad för såna inspel. Kanske vi kör spjälsäng direkt och en korg att flytta mellan rummen som jag tänkte förut? Men det är så fint med den vaggan haha, precis som det var med min gamla som Elian vägrade sova i! KRAM!

2008-09-11 @ 11:55:36
URL: http://www.prinsessansdagbok.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0