Härliga lördag!

Idag fick jag en skön sovmorgon, E var duktig att gå ned direkt med Elian. Annars tänds det lätt lampor och leks en del i sovrummet innan jag får somna om och ni andra med gravidmagar vet att det kan vara aningens svårt? MEN idag fick jag somna om direkt - skönt!

Bebis i magen kommer nog runt termin / BF eller senare ( help nu är man ju nästan inställd på att den ska komma liiite tidigare) för jag har inte alls ont på samma vis längre. Förmodligen så var det en period där livmodern tränade extra mycket och då jag vilade stannade det av. Nu är sammandragningarna nästan smärtfria och jag mår inte så illa längre som då bebis huvud trängde ned. Haha man kan verkligen säga att hon ligger nära utgången nu, ibland känns det som om hon stångar mig på vänster sida så det låser sig, jag får hasa mig fram och kan ej lyfta mitt ben. Men igårkväll fick jag gå i klackar utan problem och idag har jag riktig träningsvärk i benen så det var mitt första träningspass på länge ;-)

Nu ska jag fixa med tvätt och hem, det är så skön stämning på en lördagsmorgon. Elian har pyjamas och käkar massa brunost, jag äter frukost och E softar i soffan. Inga måsten. E och Elian ska åka pulka om hans dress är torr och sen ska vi hem till Bestemor i eftermiddag.

Ha en underbar lördag och ta hand om varandra!


Kommentarer
Postat av: Lena

Hej, jag undrar om du kan säga mig vart du köpt de stora trä (?) bokstäverna som säger "VÄLKOMMEN" som sitter på vägg hos er?



Tack!



Lena :)

2009-01-10 @ 10:20:29
URL: http://www.lenak.nu
Postat av: Lina

Tack för en mysig & positiv blogg! Skönt att se att man inte behöver "tappa bort" sig själv för att man blir mamma :) Hälsningar från en sjukling i Åre

2009-01-10 @ 10:30:32
Postat av: Lina

Hej!



Det är så kul o få följa din vardag! Nu e jag inne i v 34 och mannen min har nu fattat på allvar att vår lilla älskling faktiskt kan komma när som! :) Längtar! Ville mest bara önska dig o dina kära en härlig helg och samtidigt passa på att ge dig en komplimang för hur fin du va igår! Jag tycker det allt är lite klurigt nu när man ska försöka göra sig fin inför kalas och sådant!! he he.. du vart jättefin iallafall! :)



Kram o trevlig helg, Lina

2009-01-10 @ 10:34:08
Postat av: Josefine,Blekinge

Skönt med sovmorgon! Ha en bra helg!

2009-01-10 @ 10:49:11
URL: http://blaeld.blogg.se/
Postat av: 20 år och singelmamma till 2

Åhja, det var verkligen svårt att somna om när jag var gravid. Tur att du har någon som hjälper till! :) Ha en skön dag, idag ska vi på kalas!

2009-01-10 @ 11:00:38
URL: http://www.alltforforaldrar.se/tumadre
Postat av: F O T O B L O G G

Fin blogg! :)

Jag har en fråga angående "mest aktiva"-listan. Måste man registrera sig först för att kunna hamna där eller hamnade du där bara för du var mest aktiv? Om du förstår vad jag menar :P

2009-01-10 @ 11:01:56
URL: http://ceciliastjernkvist.blogg.se/
Postat av: Anonym

2009-01-10 @ 11:24:53
Postat av: Josefine

Lena: dem kommer ifrån http://countrybymail.se/

Sen använde jag dubbelhäftande tejp ifrån Jernia som jag fäste dem med!



Lina: TACK! Krya på dig! Kram



Lina: ÅÅ så mysigt, snart dags för er. Önskar er ALL lycka! Kram



Josefine, Blekinge: Tackdetsamma! Kram!



Tumadre: Ja det måste ha varit tufft för dig, allt handlar om inställning och vad man är van. Njut kalaset och förhoppningsvis massa godsaker =) Kram



FOTOBLOGG: tack! Jag är inte registrerad någonstans men är ju en blogg.se blogg så det är nog därför den räknas med?



KRAM!

2009-01-10 @ 11:27:35
URL: http://www.prinsessansdagbok.com
Postat av: Therese

God morgon!

Ja det är inte alltid det lättaste att somna om men stormagen :)

Vad skönt att du ej har ont längre och vad underbart att kunna gå i high heels en kväll, det saknar jag enormt!!

Puss och Kram vännen

2009-01-10 @ 11:29:29
URL: http://tostberg.blogg.se/
Postat av: Sandra Tjulin

ååh, bebisen kmr nog väldigt snaart (:



Vad fick ni i julklapp 2008?? (:



http://sandratjulins.blogg.se/2009/january/i-julklapp-fick-jag.html#comment

2009-01-10 @ 11:35:48
URL: http://sandratjulins.blogg.se/
Postat av: Line

Hei, ville bare fortelle om da jeg skulel få nr.2. En uke før termin var jeg inne på sykehuset 3 ganger iløpet av ett døgn og alle trodde babyen var på vei. Hadde mye vondt og noe som kunne ligne på veer. Pga. rask fødsel første gang ville de være på sen sikre siden og tok meg derfor inn på kontroll mange ganger det døgnet. Så roet alt seg og den neste uken kjente jeg ingenting før vannet plutselig gikk en uke senere (på termindato) Et par timer senere var han født.

SÅ det jeg prøver å si er kanskje at selv om ting har roet seg veldig nå så kan det plutselig være igang om et par dager :o)



Ønsker deg lykke til om det skulle skje nå eller til termin!!!

2009-01-10 @ 22:26:44
URL: http://linlaa.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0