Smörja magen?

Då jag fick kommentarer om det så ska jag svara i ett eget inlägg! Jag har hela graviditeten smörjt mig med denna oljan. Jag tror inte att man kan undvika bristningar helt ( det är jag ett bevis på nu som jag börjar spricka då magen sjunker och växer). Det beror på hormoner, arv och självklart vilken takt och vilken storlek magen växer i. MEN det är alltid skönt att smörja in den så att huden får en chans att töja sig lite då man vet vad som komma skall så förutom vanligt bodylotion varje morgon efter dusch har jag också smörjt magen med oljan men då den tog slut började jag med denna sköna kräm. Jättesköna båda två och det känns bra att ta hand om sig så gott det går då man växer åt alla håll.





Kommentarer
Postat av: Jennie

Oljan är super, fick inte en enda bristning under min graviditet. Om det beror på den eller helt enkelt att jag inte får bristningar alls är ju svårt att säga så här i efterhand!

2009-01-08 @ 19:05:37
URL: http://jennie77.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Har man anlag för att få bristningar hjälper det nog inte hur ofta man än smörjer. Jag har inte fått en enda bristning, och då har jag ändå gått upp 25 kilo med båda barnen... Får väl se om jag har lika stor tur när (om!) det blir en trea, hi hi. Fast visst är det nice att köpa en god kräm och smörja magen ändå...man skall göra sånt man mår bra av när man är gravid. :D

2009-01-08 @ 19:29:13
URL: http://litenarvid.blogg.se/
Postat av: Malin

Oljan måste jag prova!

Använder just nu bara BodyShops bodybutter, men det känns som att man bör smörja med oljan också. Inte för att jag har några bristningar än, men det är alltid bra (som du säer) att smörja in sig ändå!



Kram

2009-01-08 @ 19:36:46
URL: http://chainsawy.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jag använde Weledas olja.

Smörjde ofta. Men "typiskt" nog kom bristningarna två veckor innan dottern kom.

Det är nog väldigt olika. Min mor har fått mkt bristningar efter 5 barn så jag har nog fått ärva det medans mina andra systrar, eller ja två av dem inte fått några bristningar alls vid deras graviditeter.

2009-01-08 @ 20:45:55
URL: http://sandrolin.blogg.se/
Postat av: martina

Jag använder Havandeskapsolja Weleda, men är lite "slarvig" ibland så den används inte riktigt varje dag! I början hade jag body shops bodybutter, luktade godare =) Sen får jag hoppas på bra gener ;)

2009-01-08 @ 21:18:16
URL: http://skepparegatan.blogg.se/
Postat av: Katarina & Wiggo

Jag har haft tuen och inte fått en ända bristning ännu, men det är ju trts allt 7 veckor kvar. Men jag har inte smörjt mig med någonting under graviditeten...

2009-01-08 @ 23:11:25
URL: http://www.wiggo.org

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0