MÄTT!!!

MÄTT!!!Jag sitter i soffan o har nyss klämt i mig en hel pizza från Flat Mat. Stackars Lillis som ligger klämd där inne, han sparkade en del nyss :)

Idag var det städa o fixa o sen har vi bara varit hemma, jag fick väldigt lågt blodsocker tror jag o va grymt less en stund, bara låg i sängen o va deppig. Så E fick rabbla upp all mat som finns tills jag sa okej o han gav sig ut för o fixa. Mat var precis va jag behövde.

Ibland känns det som om han aldrig tänker komma ut, men jag vet att det är kort tid kvar nu. Men igår hade jag konstiga prickar på magen, som små små sugmärken o imorse vaknade jag med bristningar på skinkorna....Känns som kom ut nu innan jag spricker totalt. Visst jag älskar honom o är så tacksam att vi fått detta livet men jag orkar inte va gravid nå mer nu.... Ska bli skönt o se hur magen blir, kanske sjunker den iaf ihop o jag kan ha mysbyxor i början, ge mig ut på prommisar m barnvagnen i höst med fin ny höstjacka o fina sjalar.

Sen om några månader börja träna på SATS igen o förhoppningsvis fungerar amning o vårt nya familjeliv så man känner sig trygg i allting o kan ta en tur till Svall eventuellt. Jag vill iaf börja detta liv vi drömmer om varje dag nu, inte bara vänta.....Nog m tjat vi ska ut o promma snart o sen köpa hem daimmarabou, MUMS o glass o kika film!

Det trycker i bekkenet men det beror nog på all städning imorse, vi har iaf rent o fint hemma nu!


Kommentarer
Postat av: Suzanne

Förstår att det känns jobbigt nu och som att han aldrig ska komma ut!! Men han kommer att göra det när han själv känner att han är redo att möta den stora världen utanför magen =)

Jag har oxå städat idag.
Skönt att ha det rent och fräscht!
Ska iväg på 40-årspartaj ikväll och Ida ska vara hemma med farmor sin. Men jag ska inte dricka nånting, tar istället bilen och kan snabbt åka hem om det skulle hända nånting. Andreas jobbar natt, fick tyvärr inte ledigt!

Du är jätteduktig som promenerar så mycket!!
Osså kör ni "färdknäppen" ;-) så ska du se att lillis snart vill komma ut!!

KRAM

2006-08-12 @ 16:44:26
Postat av: Joss

Så kuligt med fest även utan dricka, men jag längtar tills jag kan ta ett glas champagne med tjejerna nu. Så håller tummen att han tar flaskan också :)

Oroa dig inte Ida kommer ha det så bra så, njut nu av festen ist!

Tack så mkt men kroppen har ju bara tagit stryk känns det som, bristningar o så...känns som man ska falla samman. Därför längtar jag till en sval höst med fina höstkläder o massa motion o gos m bebisen..... :)

Vi kör på med barnmorskans tips o det va färdknäppen o promenader :)

KRAMAR ditt nr har jag på min svenska mobil kan du maila det?

2006-08-12 @ 16:55:44
Postat av: Suzanne

Men gud så DUM jag är!!!
Min mobil har ju gått sönder så jag kan ju inte ta emot nå mess. Du får ringa på min hemtelefon ist ;-) 060-129362

Fast vet du, jag tror verkligen inte att det är pga av dina promenixer som du fått bristningar. Det kan ´bli så där på slutet när hela kroppen och speciellt huden är väldigt spänd. Hade inte en enda bristning fram till 2 dagar innan Ida föddes, då fick jag en runt gamla navelpiercingshålet =( Men det är sånt som händer!!

KRAM o Godnatt!!

2006-08-13 @ 01:35:03
Postat av: Joss

precis där har jag en jag med! men du jag smsar therese o så får hon ringa dig!kram

2006-08-13 @ 10:03:36
Postat av: julia

god, hur kan du se så fräsch ut? naturlig skönhet ;)

2006-11-26 @ 18:01:55
Postat av: josefine

haha tack =)

2006-11-26 @ 21:07:49
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0