Skøn helg

med tjejmys på fredagen med dip o grønsaker o Idol, sen på lørdagen blev det middag ute på Villa Paradisio, værldens bæsta tunna italienska pizzor!

Søndagen bestod av mys o promenad i -10 grader till Gott Brød på Bislet, dær har de nybakt brød o alla værldens pålægg att vælja mellan, jag åt: Focaccia med smør, kalkon, ost, tomat, gurka, tomat. Eivind åt Vit baguette med brie(lyllos), kalkon, køtt, alla grønsaker, oliver o cream cheese! Till det varm choklad sen promenixade vi hemåt o vilade lite till innan god mors dags middag hos hans Mamma!

BB avslutade kvællen o ett mysigt samtal från Charlotte. Jag ær NØJD!

Kommentarer
Postat av: elinis

det lät som en mysig helg hjärtat! förstår att du kommer sakna brie... vi får ta igen det med!
vad mysigt det där fiket gott bröd lät, en bra affärsidé! borde finnas i sverigen åxå!
Vad tycker du om BB då? tänkte först inte börja se det men det är ju rätt kul ändå!
det var väl inte morsdag här i sv igår va? jag är helt yr av att inte vara en del av det riktiga samhället!
som jag sa på nl så krånglar försäkringskassan, de överväger att inte betala ut några pengar till mej (ca 20000) för att doktorerna jag träffat klantat sig och skrivit outförliga sjukintyg... så nu har jag dragit igång värsta cirkusen på vårdcentralen och krävt att få prata med överläkaren trots att man måste boka telemöte... haha, men han ska ringa mej vid 14 så jag får förklara att han nu måste skriva ett brev som förklarar varför jag inte kunnat jobba.
det är helt sjukt men det är tydligen ganska vanligt. vad skulle jag göra utan mammsen?! hon hjälper mig alltid när jag står helt handfallen!
nu ska jag till bibblan och kopiera alla mina sjukpapper och posta.
jag tänker på dej! puss

2006-02-13 @ 12:25:36
Postat av: Anonym

fy vilket strul som om du inte är sjuk liksom, herregud. Du är en som VILL jobba o du är på jobbet gratis för att du saknar det. Självklart ska SKITFÖRSÄKRINGSKASSAN välja just dig som ett offer. Stå på dig o va vid telefonen kl 14 nu så ordnar sig allting. Jo BB är kul eftersom alla är så dumma, haha men det var ju bättre förr på ett vis. Nu sker allt som redan skett liksom.....Ja vi äter väldigt ofta frulle/lucnh på gott bröd på söndagar, I LIKE! Puss tänker på dig med OFTA!

2006-02-13 @ 14:28:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0