DADDY IS HOME!

image2726
Bus mitt i maten, ni skymtar tvätt i bakgrunden. Jag o Elian tvättade idag. Han älskar att plocka i o ur, stänga igen luckan o starta maskinen. Sen ger han mig kläderna då jag hänger.




Mysstund i soffan, två tröttisar.

Jag ser på Bonde Söker o bloggar samtidigt, inga större överraskningar när det gäller valen men kul att se! E sover i soffan o jag ska lägga mig snart. Är så trött känner jag nu, det kom över mig då jag kom hem. Önskar er alla en FANTASTISK kväll!



Kommentarer
Postat av: Mia

Hallå!
Vad sött!
Har en fråga; har du någonsin varit riktigt arg på Elian? Har du skällt någon gång på honom? Jag ser inte det som en självklarhet, men det skulle vara kul att få höra din åsikt. Vart går din gräns?

Kram, Mia.

2007-12-12 @ 21:07:29
Postat av: josefine

Hej, nej aldrig!
kram

2007-12-12 @ 21:10:12
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: syster

Precis så där var Isak! Han älskade att vara med mig när jag stoppade in eller tog ut/hängde upp tvätt!! Gud vilken flashback det blev när jag läste ;-)) Inte precis som att han hänger med mig i tvättstugan nu för tiden :-) Pratade precis med honom och han vann det som gick att vinna!!!! Bästa trick!! Jag är så himla stolt över honom som tagit bussen själv till Ö-vik för att tävla. Känns som att jag skulle vilja köpa en stuga i Åre till honom (om jag vann en miljon) bara för att han är så cool som verkligen älskar sin grej och genomför den. Du skall se att din tvättstugekompis också blir så när han är fjorton, jag tror det har med tvättstugejobbet att göra ;-)
/love you

2007-12-12 @ 22:02:49
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Malin P

Din blogg är helt underbar på alla sätt och vis ! Den sprider värme hela vägen till sverige, ut genom dataskärmen och in i mitt hjärta där jag sitter långt borta från Norge! Jag förstår inte hur du gör men du får mig att sitta här och gråta, du får mig att skratta och le. Känns som man känner er då du på något sätt skriver så att man känner sig träffad av dina ord. De går rakt in i hjärtat och man förundras över hur du orkar skriva i bloggen så ofta som du gör samtidigt som du ger så mycket kärlek och tid till E och Elian. Vill tacka dig för att jag får ta del av ditt liv och för dina inlägg som alltid får mig att må bra ! TACK ! Ha en underbar kväll. Kramar Malin

2007-12-12 @ 22:03:59
Postat av: Helena

Vad mysigt ni ser ut att ha det!

2007-12-12 @ 22:16:57
URL: http://helenasnackar.blogg.se
Postat av: josefine

Syster: ja han var så søtis lillIsak o nu ær han STOR o SÅ duktig, moster ær stolt!!! Ælskar dig o vi ses SNART! Jippie! Puss
Malin P: tuen miljoner tack, du anar inte hur glad jag blev nu!!!!kramar
Helena: tack!

2007-12-13 @ 11:44:24
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0